Mtk cihazlarda baktım pek bişi bulamadım derlemek için 10-15 gb bir kaynak kod indirmekten bahsediyor. Denemek için değermi sizce eğer istiyorsanız sınırsız internetiniz varsa size denemeniz için yardımcı olurum. Bakalım boot olucak mı ben o kadar interneti kullanamam hem çok boş bir iş hemde açılmaz bence. Dediğim gibi çoık istiyorsanız hemen yardımcı olurum. Ubuntu kurun yeter sanal makineden hallederiz. :emoji_slight_smile:Aynı romu en az 50 mılyon kere portluyorsunuz. Biriniz artık şu ubuntu touch'ı portlasa ?
Devices - porting to a new device | Ubuntu Phone documentation
Mtk cihazlarda baktım pek bişi bulamadım derlemek için 10-15 gb bir kaynak kod indirmekten bahsediyor. Denemek için değermi sizce eğer istiyorsanız sınırsız internetiniz varsa size denemeniz için yardımcı olurum. Bakalım boot olucak mı ben o kadar interneti kullanamam hem çok boş bir iş hemde açılmaz bence. Dediğim gibi çoık istiyorsanız hemen yardımcı olurum. Ubuntu kurun yeter sanal makineden hallederiz. :emoji_slight_smile:
Ben indirip gerekli işlemleri yapabilirim eğer yardımcı olursanız
Mtk cihazlarda baktım pek bişi bulamadım derlemek için 10-15 gb bir kaynak kod indirmekten bahsediyor. Denemek için değermi sizce eğer istiyorsanız sınırsız internetiniz varsa size denemeniz için yardımcı olurum. Bakalım boot olucak mı ben o kadar interneti kullanamam hem çok boş bir iş hemde açılmaz bence. Dediğim gibi çoık istiyorsanız hemen yardımcı olurum. Ubuntu kurun yeter sanal makineden hallederiz. :emoji_slight_smile: