Üstadlar Az Bakabilir Mi?

'Android Sorun & Yardım Bölümü' forumunda onur4154 tarafından 28 Ocak 2015 tarihinde açılan konu

  1. onur4154

    onur4154 Kayıtlı Üye
    Kayıtlı Üye

    19
    1
    3
    [font=Hind, sans-serif] Öncelikle forum hepimiz için hayırlı olsun. [/font][font=Hind, sans-serif]Samsung Galaxy SL i9003 var elimde http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2534312 (Cm11) romunu yüklediğim zaman gappsları yüklemeyemiyorum ve asıl sorun hat çekmiyor. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.[/font]
    [font=Hind, sans-serif]Edit: Kullandığım cwm http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2534312[/font]
     
  2. MadloveR

    MadloveR Administrator
    Site Yetkilisi Administrator

    496
    336
    63
    Konuda söylediğine göre İMEİ sıkıntısı var. Kurmadan önce İMEİ yedek alın diyor. Eğer romu kurduktan sonra şebeke gelmezse, İMEİ ve baseband kontrol edin ikisi de yoksa stock roma dönün ve tekrar deneyin diyor. Büyük ihtimal sizinde İMEİ gitti.
    Edit : Stock rom üzerine kuruluyorsa [font=Hind, sans-serif]Flash CWM Compatible Kernel (CF ROOT) CWM uyumlu kernel flashlayın diyor [/font]
     
  3. onur4154

    onur4154 Kayıtlı Üye
    Kayıtlı Üye

    19
    1
    3
    Hocam şuan stock romdayım imeide sıkıntı yok gappslarıda kurmuyor cwmden kaynaklı bir sorun olabilir mi?
     
  4. MadloveR

    MadloveR Administrator
    Site Yetkilisi Administrator

    496
    336
    63
    CWM kurulum yapmıyorsa CWM sürümündendir. TWRP ile deneyin bir de o konuda söylediği Kerneli falashlamayı deneyin. İMEİ de sıkıntı yok derken stock romda mı yok yoksa CM yi kurunca mı sıkıntı yok?
     
  5. onur4154

    onur4154 Kayıtlı Üye
    Kayıtlı Üye

    19
    1
    3
    Valla hocam ne stock da ne de cm de imei sıkıntısı var başka bir rom olsa da olur diğer kurduğum romlardada sorun aynı.
     
  6. MadloveR

    MadloveR Administrator
    Site Yetkilisi Administrator

    496
    336
    63
    O zaman CWM değiştirip deneyin. Aklıma başka bir şey gelmiyor.  :what:
     
  7. onur4154

    onur4154 Kayıtlı Üye
    Kayıtlı Üye

    19
    1
    3
    @Madlover Sağolun hocam ilginiz yeter.
    @[font='Open Sans', sans-serif]cyber71khan  hocam başka bir yol var mı peki?[/font]
     
  8. onur4154

    onur4154 Kayıtlı Üye
    Kayıtlı Üye

    19
    1
    3
    Hocam çok sağolun ilginiz için xda da anladığım kadarıyla bişeyler yapmaya çalışacağım :emoji_slight_smile:
     
  9. Orochi™

    Orochi™ Administrator
    Site Yetkilisi Administrator

    4.185
    3.389
    122
    Cihaz:
    RN3 PRO & UMI TOUCH
    ROM:
    Amigo Os v3.2
    Ext alan nedeniyle xperia arc ta arkadaşım ayni sorunu yaşıyor
    Senede aynisi olabilir .
     
  10. MadloveR

    MadloveR Administrator
    Site Yetkilisi Administrator

    496
    336
    63
    Konuda hem ext hem custom kernelden bahsetmiş. O kerneli bulup flashlayin önce. Daha sonra kurun romu.
     
  11. onur4154

    onur4154 Kayıtlı Üye
    Kayıtlı Üye

    19
    1
    3
    İngilizcemin el verdiğince uğraştım ama beceremedim stock roma geri döndüm 2.3.6 :emoji_slight_smile: bu arada sorun imei uçuyormuş :emoji_slight_smile:
     
Yükleniyor...

Bu Sayfayı Paylaş