Prusias' Alıntı:V2 de olan değişiklik nedir
Henüz kurmadım o yüzden farketmedim. Bişey sorucam. Ben bi font zip flaşladım. Yazı tipi değişti ama durum çubuğundaki şarj yüzdesi ve saatin yazı tipi değişmedi. Neden olabilir?paclix' Alıntı:Prusias' Alıntı:V2 de olan değişiklik nedir
Fark ettiğinizi sanmıyorum ama eksik fontlar eklendi, birkaç yerde yazılar birbirine çok yakin görünüyordu o hata düzeltildi.
Prusias' Alıntı:Henüz kurmadım o yüzden farketmedim. Bişey sorucam. Ben bi font zip flaşladım. Yazı tipi değişti ama durum çubuğundaki şarj yüzdesi ve saatin yazı tipi değişmedi. Neden olabilir?paclix' Alıntı:Prusias' Alıntı:V2 de olan değişiklik nedir
Fark ettiğinizi sanmıyorum ama eksik fontlar eklendi, birkaç yerde yazılar birbirine çok yakin görünüyordu o hata düzeltildi.
Captain' Alıntı:Genişletilebilir ses paneli kullanmak için ses tuşlarına bir kez dokunun
Ses ayarlama paneli gelince panele basılı tutun
Gelişmiş ses ayarlama menüsü açılacaktır
Son uygulamalar görünüm stilini değiştirmek için
Son uygulamaları açın
Tarayıcıda resimlerde vb yaptığınız büyütme hareketini uygulayın (iki parmağı aksi yönlere hareket ettirme)
Tek elle kullanım modunu açmak için
Kapasitif tuşlardaki home tuşundan sağdaki veya soldaki tuşa doğru kaydırın (hangi tarafa kaydırırsanız ekran o yöne doğru küçülür)
hocam sanırım yeri ve zamani degil ama o iconlar o statusbarlar nasil oldu yavCaptain' Alıntı:Genişletilebilir ses paneli kullanmak için ses tuşlarına bir kez dokunun
Son uygulamaları açın
Tarayıcıda resimlerde vb yaptığınız büyütme hareketini uygulayın (iki parmağı aksi yönlere hareket ettirme)
Kapasitif tuşlardaki home tuşundan sağdaki veya soldaki tuşa doğru kaydırın (hangi tarafa kaydırırsanız ekran o yöne doğru küçülür)
Lptrex' Alıntı:Captain' Alıntı:Genişletilebilir ses paneli kullanmak için ses tuşlarına bir kez dokunun
Son uygulamaları açın
ne kadar denesemde tek elle kullanma modu bende çalışmadı nedense ayarlardanda açık durumda
SmiLeToLiFe' Alıntı:@alpr25 temalar uygulamasından indireceksin ücretli veya ücretsiz takıl kafana göre özelleştirme bölümünden kilit ekranı ayrı bir temadan, uygulama ikonları ayrı bir temadan, genel tema yapısı ayrı bir temadan vb şekilde özelleştirmeler yapabilirsin.
paclix' Alıntı:Immersed Statusbar 2.11:
http://www52.zippyshare.com/v/qN0VB0Ll/file.html