kureselsiyaset34 Original poster Kayıtlı Üye 9 Ağu 2020 1 0 43 Cihaz Toshiba ROM 6 9 Ağu 2020 #1 Arkadaşlar yeni bir websitesi açtık sizce teması nasıl ? Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Arkadaşlar yeni bir websitesi açtık sizce teması nasıl ? Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
W Wes Administrator 25 Ocak 2015 2,745 3,344 34 Eskişehir Cihaz OnePlus 7 Pro ROM OxygenOS Open Beta 12 11 Ağu 2020 #2 kureselsiyaset34' Alıntı: Arkadaşlar yeni bir websitesi açtık sizce teması nasıl ? Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Genişletmek için tıkla ... ben pek beğenmedim açıkçası. siteyi takip edeceğim.
kureselsiyaset34' Alıntı: Arkadaşlar yeni bir websitesi açtık sizce teması nasıl ? Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Genişletmek için tıkla ... ben pek beğenmedim açıkçası. siteyi takip edeceğim.