T tayfunn Kayıtlı Üye 11 Şub 2016 #1 11 Şub 2016 #1 Mrb Rootlu tabletle fatihe baglandım unutamıyorum yardımcı olun
M mrlndgn Yasaklı Üye 11 Şub 2016 #2 11 Şub 2016 #2 mrlndgn' Alıntı: Wpa suplicant.conf Dan sil oraya kayıtlıdır tablete girdiğin tüm wifi şifreleri. Genişletmek için tıkla ...
mrlndgn' Alıntı: Wpa suplicant.conf Dan sil oraya kayıtlıdır tablete girdiğin tüm wifi şifreleri. Genişletmek için tıkla ...
T tayfunn Kayıtlı Üye 11 Şub 2016 #3 11 Şub 2016 #3 Cvp: RE: Wifi unutma mrlndgn' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: Wifi suplicant.conf Dan sil oraya kayıtlıdır tablete girdiğin tüm wifi şifreleri. Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Tam nerde?
Cvp: RE: Wifi unutma mrlndgn' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: Wifi suplicant.conf Dan sil oraya kayıtlıdır tablete girdiğin tüm wifi şifreleri. Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Tam nerde?
theblackhuman Kayıtlı Üye 11 Şub 2016 #4 11 Şub 2016 #4 Cvp: Wifi unutma tayfunn' Alıntı: Mrb Rootlu tabletle fatihe baglandım unutamıyorum yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... Küçük f li olana bağlandıysan unutamassın format atman gerekiyor
Cvp: Wifi unutma tayfunn' Alıntı: Mrb Rootlu tabletle fatihe baglandım unutamıyorum yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... Küçük f li olana bağlandıysan unutamassın format atman gerekiyor
T tayfunn Kayıtlı Üye 11 Şub 2016 #5 11 Şub 2016 #5 Cvp: Wifi unutma theblackhuman' Alıntı: tayfunn' Alıntı: Mrb Rootlu tabletle fatihe baglandım unutamıyorum yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... Küçük f li olana bağlandıysan unutamassın format atman gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Kucuk f li, sıfırlasak?
Cvp: Wifi unutma theblackhuman' Alıntı: tayfunn' Alıntı: Mrb Rootlu tabletle fatihe baglandım unutamıyorum yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... Küçük f li olana bağlandıysan unutamassın format atman gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Kucuk f li, sıfırlasak?
M mrlndgn Yasaklı Üye 11 Şub 2016 #6 11 Şub 2016 #6 Cihaz/data/misc/wifi/wpa suplicant.conf gir ona görürsün tüm şifreleri istersen onu kes sd card at istersen fatih ssid falan kısmını sil seçim senin.
Cihaz/data/misc/wifi/wpa suplicant.conf gir ona görürsün tüm şifreleri istersen onu kes sd card at istersen fatih ssid falan kısmını sil seçim senin.
theblackhuman Kayıtlı Üye 11 Şub 2016 #7 11 Şub 2016 #7 Cvp: Wifi unutma tayfunn' Alıntı: theblackhuman' Alıntı: tayfunn' Alıntı: Mrb Rootlu tabletle fatihe baglandım unutamıyorum yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... Küçük f li olana bağlandıysan unutamassın format atman gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Kucuk f li, sıfırlasak? Genişletmek için tıkla ... Küçük f ile başlayan (f@tih) unutulmuyor benimde basima geldi format at
Cvp: Wifi unutma tayfunn' Alıntı: theblackhuman' Alıntı: tayfunn' Alıntı: Mrb Rootlu tabletle fatihe baglandım unutamıyorum yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... Küçük f li olana bağlandıysan unutamassın format atman gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Kucuk f li, sıfırlasak? Genişletmek için tıkla ... Küçük f ile başlayan (f@tih) unutulmuyor benimde basima geldi format at
T tayfunn Kayıtlı Üye 11 Şub 2016 #8 11 Şub 2016 #8 Cvp: RE: Wifi unutma mrlndgn' Alıntı: Cihaz/data/misc/wifi/wifi suplicant.conf gir ona görürsün tüm şifreleri istersen onu kes sd card at istersen fatih ssid falan kısmını sil seçim senin. Genişletmek için tıkla ... Bulamadım :/
Cvp: RE: Wifi unutma mrlndgn' Alıntı: Cihaz/data/misc/wifi/wifi suplicant.conf gir ona görürsün tüm şifreleri istersen onu kes sd card at istersen fatih ssid falan kısmını sil seçim senin. Genişletmek için tıkla ... Bulamadım :/
M mrlndgn Yasaklı Üye 11 Şub 2016 #9 11 Şub 2016 #9 YaV gerek yok formata sen o wifisuplicant.conf dosyasını direk kes at sd carda tablete girdigin tüm wifi sifrelerinin unutuldugunu göreceksin. [hr] tayfunn' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: Cihaz/data/misc/wifi/wifi suplicant.conf gir ona görürsün tüm şifreleri istersen onu kes sd card at istersen fatih ssid falan kısmını sil seçim senin. Genişletmek için tıkla ... Bulamadım :/ Genişletmek için tıkla ... Root izni gereken bi dosya yöneticin olmalı örn es dosya veya root Explorer
YaV gerek yok formata sen o wifisuplicant.conf dosyasını direk kes at sd carda tablete girdigin tüm wifi sifrelerinin unutuldugunu göreceksin. [hr] tayfunn' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: Cihaz/data/misc/wifi/wifi suplicant.conf gir ona görürsün tüm şifreleri istersen onu kes sd card at istersen fatih ssid falan kısmını sil seçim senin. Genişletmek için tıkla ... Bulamadım :/ Genişletmek için tıkla ... Root izni gereken bi dosya yöneticin olmalı örn es dosya veya root Explorer
T tayfunn Kayıtlı Üye 11 Şub 2016 #10 11 Şub 2016 #10 Cvp: RE: Wifi unutma mrlndgn' Alıntı: YaV gerek yok formata sen o wifisuplicant.conf dosyasını direk kes at sd carda tablete girdigin tüm wifi sifrelerinin unutuldugunu göreceksin. [hr] tayfunn' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: Cihaz/data/misc/wifi/wifi suplicant.conf gir ona görürsün tüm şifreleri istersen onu kes sd card at istersen fatih ssid falan kısmını sil seçim senin. Genişletmek için tıkla ... Bulamadım :/ Genişletmek için tıkla ... Root izni gereken bi dosya yöneticin olmalı örn es dosya veya root Explorer Genişletmek için tıkla ... O dosya yok ama
Cvp: RE: Wifi unutma mrlndgn' Alıntı: YaV gerek yok formata sen o wifisuplicant.conf dosyasını direk kes at sd carda tablete girdigin tüm wifi sifrelerinin unutuldugunu göreceksin. [hr] tayfunn' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: Cihaz/data/misc/wifi/wifi suplicant.conf gir ona görürsün tüm şifreleri istersen onu kes sd card at istersen fatih ssid falan kısmını sil seçim senin. Genişletmek için tıkla ... Bulamadım :/ Genişletmek için tıkla ... Root izni gereken bi dosya yöneticin olmalı örn es dosya veya root Explorer Genişletmek için tıkla ... O dosya yok ama
theblackhuman Kayıtlı Üye 11 Şub 2016 #11 11 Şub 2016 #11 Cvp: RE: Wifi unutma tayfunn' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: YaV gerek yok formata sen o wifisuplicant.conf dosyasını direk kes at sd carda tablete girdigin tüm wifi sifrelerinin unutuldugunu göreceksin. [hr] tayfunn' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: Cihaz/data/misc/wifi/wifi suplicant.conf gir ona görürsün tüm şifreleri istersen onu kes sd card at istersen fatih ssid falan kısmını sil seçim senin. Genişletmek için tıkla ... Bulamadım :/ Genişletmek için tıkla ... Root izni gereken bi dosya yöneticin olmalı örn es dosya veya root Explorer Genişletmek için tıkla ... O dosya yok ama Genişletmek için tıkla ... Sende twrp varmı
Cvp: RE: Wifi unutma tayfunn' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: YaV gerek yok formata sen o wifisuplicant.conf dosyasını direk kes at sd carda tablete girdigin tüm wifi sifrelerinin unutuldugunu göreceksin. [hr] tayfunn' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: Cihaz/data/misc/wifi/wifi suplicant.conf gir ona görürsün tüm şifreleri istersen onu kes sd card at istersen fatih ssid falan kısmını sil seçim senin. Genişletmek için tıkla ... Bulamadım :/ Genişletmek için tıkla ... Root izni gereken bi dosya yöneticin olmalı örn es dosya veya root Explorer Genişletmek için tıkla ... O dosya yok ama Genişletmek için tıkla ... Sende twrp varmı
T tayfunn Kayıtlı Üye 11 Şub 2016 #12 11 Şub 2016 #12 Cvp: RE: Wifi unutma theblackhuman' Alıntı: tayfunn' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: YaV gerek yok formata sen o wifisuplicant.conf dosyasını direk kes at sd carda tablete girdigin tüm wifi sifrelerinin unutuldugunu göreceksin. [hr] tayfunn' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: Cihaz/data/misc/wifi/wifi suplicant.conf gir ona görürsün tüm şifreleri istersen onu kes sd card at istersen fatih ssid falan kısmını sil seçim senin. Genişletmek için tıkla ... Bulamadım :/ Genişletmek için tıkla ... Root izni gereken bi dosya yöneticin olmalı örn es dosya veya root Explorer Genişletmek için tıkla ... O dosya yok ama Genişletmek için tıkla ... Sende twrp varmı Genişletmek için tıkla ... Var
Cvp: RE: Wifi unutma theblackhuman' Alıntı: tayfunn' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: YaV gerek yok formata sen o wifisuplicant.conf dosyasını direk kes at sd carda tablete girdigin tüm wifi sifrelerinin unutuldugunu göreceksin. [hr] tayfunn' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: Cihaz/data/misc/wifi/wifi suplicant.conf gir ona görürsün tüm şifreleri istersen onu kes sd card at istersen fatih ssid falan kısmını sil seçim senin. Genişletmek için tıkla ... Bulamadım :/ Genişletmek için tıkla ... Root izni gereken bi dosya yöneticin olmalı örn es dosya veya root Explorer Genişletmek için tıkla ... O dosya yok ama Genişletmek için tıkla ... Sende twrp varmı Genişletmek için tıkla ... Var
theblackhuman Kayıtlı Üye 11 Şub 2016 #13 11 Şub 2016 #13 Cvp: RE: Wifi unutma tayfunn' Alıntı: theblackhuman' Alıntı: tayfunn' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: YaV gerek yok formata sen o wifisuplicant.conf dosyasını direk kes at sd carda tablete girdigin tüm wifi sifrelerinin unutuldugunu göreceksin. [hr] tayfunn' Alıntı: Bulamadım :/ Genişletmek için tıkla ... Root izni gereken bi dosya yöneticin olmalı örn es dosya veya root Explorer Genişletmek için tıkla ... O dosya yok ama Genişletmek için tıkla ... Sende twrp varmı Genişletmek için tıkla ... Var Genişletmek için tıkla ... Format at gitsin o zaman resimlerin dosyaların fala gitmez zaten sadece uygulamalar gider
Cvp: RE: Wifi unutma tayfunn' Alıntı: theblackhuman' Alıntı: tayfunn' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: YaV gerek yok formata sen o wifisuplicant.conf dosyasını direk kes at sd carda tablete girdigin tüm wifi sifrelerinin unutuldugunu göreceksin. [hr] tayfunn' Alıntı: Bulamadım :/ Genişletmek için tıkla ... Root izni gereken bi dosya yöneticin olmalı örn es dosya veya root Explorer Genişletmek için tıkla ... O dosya yok ama Genişletmek için tıkla ... Sende twrp varmı Genişletmek için tıkla ... Var Genişletmek için tıkla ... Format at gitsin o zaman resimlerin dosyaların fala gitmez zaten sadece uygulamalar gider
T tayfunn Kayıtlı Üye 11 Şub 2016 #14 11 Şub 2016 #14 Cvp: RE: Wifi unutma theblackhuman' Alıntı: tayfunn' Alıntı: theblackhuman' Alıntı: tayfunn' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: YaV gerek yok formata sen o wifisuplicant.conf dosyasını direk kes at sd carda tablete girdigin tüm wifi sifrelerinin unutuldugunu göreceksin. [hr] Root izni gereken bi dosya yöneticin olmalı örn es dosya veya root Explorer Genişletmek için tıkla ... O dosya yok ama Genişletmek için tıkla ... Sende twrp varmı Genişletmek için tıkla ... Var Genişletmek için tıkla ... Format at gitsin o zaman resimlerin dosyaların fala gitmez zaten sadece uygulamalar gider Genişletmek için tıkla ... Wıfı klasorunu sıldım. ACIP KAPADIM SILINDI. Sagolasın.
Cvp: RE: Wifi unutma theblackhuman' Alıntı: tayfunn' Alıntı: theblackhuman' Alıntı: tayfunn' Alıntı: mrlndgn' Alıntı: YaV gerek yok formata sen o wifisuplicant.conf dosyasını direk kes at sd carda tablete girdigin tüm wifi sifrelerinin unutuldugunu göreceksin. [hr] Root izni gereken bi dosya yöneticin olmalı örn es dosya veya root Explorer Genişletmek için tıkla ... O dosya yok ama Genişletmek için tıkla ... Sende twrp varmı Genişletmek için tıkla ... Var Genişletmek için tıkla ... Format at gitsin o zaman resimlerin dosyaların fala gitmez zaten sadece uygulamalar gider Genişletmek için tıkla ... Wıfı klasorunu sıldım. ACIP KAPADIM SILINDI. Sagolasın.
M mrlndgn Yasaklı Üye 11 Şub 2016 #15 11 Şub 2016 #15 Klasörü niye sildin neyse data zaten bişey olmaz
T tayfunn Kayıtlı Üye 11 Şub 2016 #16 11 Şub 2016 #16 Cvp: RE: Wifi unutma mrlndgn' Alıntı: Klasörü niye sildin neyse data zaten bişey olmaz Genişletmek için tıkla ... O dosya yoktu ve sıstem tekrar olusturur dıye
Cvp: RE: Wifi unutma mrlndgn' Alıntı: Klasörü niye sildin neyse data zaten bişey olmaz Genişletmek için tıkla ... O dosya yoktu ve sıstem tekrar olusturur dıye