Xyoline' Alıntı:Hocam yedeklemelerinizi alıp güncelleyin, özellikle hafıza kartınızın tamamını yedekleyin; ilk kurulumda uygulamaları hafıza kartına yüklemek ister misiniz diye soracak, onu seçerseniz hafıza kartınızı biçimlendirmek isteyecek.
Yedeklemeden başka yapacağınız birşey yok da, kurulumdan sonra bir de siz hard format atın ki cihazınız sorunsuz olsun.
Rygebin' Alıntı:Takdığınızda sıkıntı olmayacaktır., yedekleme işi de ayarlardan değil adb yazılıyla pcden yapabilirsiniz ama her halikarda sd carda atacaktır o yüzden sd card almadan yedek almak zor..
lowelas' Alıntı:android 6 yı kurdum. geliştirici seçeneklerinde tema diye bir bölüm bulunuyor mu acaba sizlerde?yeniliklerinde arka plan siyah yapma özeliğini bulamadım.. doze dedikleri pil bölümünde ki optimizasyon kısmı mı?
lowelas' Alıntı:doze de bir uygulamayı 2 gün kullanmadığımız zaman uygulama arka planda aktivitesi sınırlandırılıyor hatta devre dışı bırakıyor gibi özellikler okudum. ben cihaz da google uygulamaları dışında ki uygulamaları devre dışı bıraktım ( gm asistan ve turkcell uygulamaları) bunları zaten kullanmayacağım için etkileştirsem doze nin bahsedilen etkisi olur mu hatta bunları root dışında android 6 varken silebilir miyim?
Hayır , karşılaşmassınız..lowelas' Alıntı:bu doze mod ile ilgili herhangi bir ayar kısmı yok herhalde yukarıda da belirttiğiniz gibi otomatik kendisi ayarlıyor yani cihazlarımızda android 6 ile mevcut oldu. peki bu bahsettiğim uygulamaları devre dışı bırakmamdan dolayı herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
lowelas' Alıntı:yani sabaha kadar en fazla yüz de 2 düşen şarj şimdi yüzde 40 düştü şöyle bir uygulama buldum hocam bilginiz var mıdır root falan gerektirir mi almaya değer mi sizce @Rygebin
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asksven.betterbatterystats