Alishka11' Alıntı:kardes imei numarasin bence kontrol et/ayni sorun bendede vardi
önceden imei yedeklemiştim.rom yukledikten sonra imei yedeyi geri yükledim.sorun gitdiAyhan16' Alıntı:Alishka11' Alıntı:kardes imei numarasin bence kontrol et/ayni sorun bendede vardi
İmeiler doğru sen nasıl yaptın ?
Alishka11' Alıntı:önceden imei yedeklemiştim.rom yukledikten sonra imei yedeyi geri yükledim.sorun gitdiAyhan16' Alıntı:Alishka11' Alıntı:kardes imei numarasin bence kontrol et/ayni sorun bendede vardi
Ayhan16' Alıntı:Alishka11' Alıntı:önceden imei yedeklemiştim.rom yukledikten sonra imei yedeyi geri yükledim.sorun gitdiAyhan16' Alıntı:Alishka11' Alıntı:kardes imei numarasin bence kontrol et/ayni sorun bendede vardi
tamam kardeş deniyecem senin vihaz m1453 mü ?
Ayhan16' Alıntı:Alishka11' Alıntı:önceden imei yedeklemiştim.rom yukledikten sonra imei yedeyi geri yükledim.sorun gitdiAyhan16' Alıntı:Alishka11' Alıntı:kardes imei numarasin bence kontrol et/ayni sorun bendede vardi
Bide nasıl yedekledin ve nasıl yeniden yükledin geri ?
Ayhan16' Alıntı:Arama yapınca şebeke gidiyor ve hücresel ağa bağlana mıyor hatası veriyor.
Celuk' Alıntı:Ayhan16' Alıntı:Arama yapınca şebeke gidiyor ve hücresel ağa bağlana mıyor hatası veriyor.
İmei in gitmis olabilir normalde rom yukleyince imei gitmiyor yanlis islemlerden kaynaklaniyor su anda romda hicbir sıkıntı yok arama yapiyor ve internete giriyor
Ayrica şebeke ayarlari romu kullandikça oturuyor ilk basta cok gec internete baglanirken romu kullandikca aninda baglanmaya basliyor
İmei kontrolu yap *#06#
İmeiler doğru çıkıyorCeluk' Alıntı:Ayhan16' Alıntı:Arama yapınca şebeke gidiyor ve hücresel ağa bağlana mıyor hatası veriyor.
İmei in gitmis olabilir normalde rom yukleyince imei gitmiyor yanlis islemlerden kaynaklaniyor su anda romda hicbir sıkıntı yok arama yapiyor ve internete giriyor
Ayrica şebeke ayarlari romu kullandikça oturuyor ilk basta cok gec internete baglanirken romu kullandikca aninda baglanmaya basliyor
İmei kontrolu yap *#06#
Ayhan16' Alıntı:Arama yapınca şebeke gidiyor ve hücresel ağa bağlana mıyor hatası veriyor.
knight344' Alıntı:Klasik cm12 hatası
knight344' Alıntı:Yeni sürüm bekleyin