S samet1903 Original poster Kayıtlı Üye 4 Ara 2015 11 1 5 Mar 2016 #1 Yazı tipi nasıl değiştirebilirim? Telefon Discovery 16GB :goodbye: :goodbye: TWRP Var Rootlu :what: :what: :what: :what: :what: Yardım
Yazı tipi nasıl değiştirebilirim? Telefon Discovery 16GB :goodbye: :goodbye: TWRP Var Rootlu :what: :what: :what: :what: :what: Yardım
NightyFrozen Yönetici 31 Ocak 2015 829 564 Cihaz Samsung Galaxy S8 In ROM The FrozenROMS Project (hala yapamadık, ama bir gün) 5 Mar 2016 #2 Cvp: Yazı Tİpi Forumdan font paketini indirin.Daha sonra telefonunuza atın recoverye girin.Direk install zip deyin ve indirdiğiniz zip dosyasını seçip kurun. Eğer uğraşmak istemiyorsanız google playdan ifont uygulamasını indirin.Oradan kolayca istediğinizi kurabilirsiniz.
Cvp: Yazı Tİpi Forumdan font paketini indirin.Daha sonra telefonunuza atın recoverye girin.Direk install zip deyin ve indirdiğiniz zip dosyasını seçip kurun. Eğer uğraşmak istemiyorsanız google playdan ifont uygulamasını indirin.Oradan kolayca istediğinizi kurabilirsiniz.
S samet1903 Original poster Kayıtlı Üye 4 Ara 2015 11 1 5 Mar 2016 #3 Öncelikle geri dönüşün için teşekkür ederim. Senin dediğin gibi yaptım forumdan yazı tipi indirdim. Flashladım ve oldu çok teşekkürler. Frozen :laugh:
Öncelikle geri dönüşün için teşekkür ederim. Senin dediğin gibi yaptım forumdan yazı tipi indirdim. Flashladım ve oldu çok teşekkürler. Frozen :laugh:
NightyFrozen Yönetici 31 Ocak 2015 829 564 Cihaz Samsung Galaxy S8 In ROM The FrozenROMS Project (hala yapamadık, ama bir gün) 5 Mar 2016 #4 Cvp: RE: Yazı Tİpi samet1903' Alıntı: Öncelikle geri dönüşün için teşekkür ederim. Senin dediğin gibi yaptım forumdan yazı tipi indirdim. Flashladım ve oldu çok teşekkürler. Frozen :laugh: Genişletmek için tıkla ... Önemli değil kardeşim
Cvp: RE: Yazı Tİpi samet1903' Alıntı: Öncelikle geri dönüşün için teşekkür ederim. Senin dediğin gibi yaptım forumdan yazı tipi indirdim. Flashladım ve oldu çok teşekkürler. Frozen :laugh: Genişletmek için tıkla ... Önemli değil kardeşim