K kahraman290 Kayıtlı Üye 17 Kas 2017 #1 17 Kas 2017 #1 merhaba arkadaslar zenfone 2 brick oldu recovery den sürekli ınvalıd argument hatası verıyor fastboottan system.img flashlamaya calıstım can not mount necessary partition hatası aldım yardım ederseniz cok sevınırım
merhaba arkadaslar zenfone 2 brick oldu recovery den sürekli ınvalıd argument hatası verıyor fastboottan system.img flashlamaya calıstım can not mount necessary partition hatası aldım yardım ederseniz cok sevınırım
kilavya59 Aktif Üye 17 Kas 2017 #2 17 Kas 2017 #2 Twrpden veriyisil yap. Gelişmişten system data dalvik ve cache temizle. Flash tool var ise(cihazı kullanmadım) flash tool ile yazılım atmayı dene
Twrpden veriyisil yap. Gelişmişten system data dalvik ve cache temizle. Flash tool var ise(cihazı kullanmadım) flash tool ile yazılım atmayı dene
K kahraman290 Kayıtlı Üye 17 Kas 2017 #3 17 Kas 2017 #3 kilavya59' Alıntı: Twrpden veriyisil yap. Gelişmişten system data dalvik ve cache temizle. Flash tool var ise(cihazı kullanmadım) flash tool ile yazılım atmayı dene Genişletmek için tıkla ... hocam twrp yuklu degıl stock recovery yuklu suan
kilavya59' Alıntı: Twrpden veriyisil yap. Gelişmişten system data dalvik ve cache temizle. Flash tool var ise(cihazı kullanmadım) flash tool ile yazılım atmayı dene Genişletmek için tıkla ... hocam twrp yuklu degıl stock recovery yuklu suan
kilavya59 Aktif Üye 17 Kas 2017 #4 17 Kas 2017 #4 Fastboottan Fastboot erase system Komutu verip system img kurun Fastboot flash system system.img Hata vermezse hiç elleme öyle kalsın. Uzun sürebilir.
Fastboottan Fastboot erase system Komutu verip system img kurun Fastboot flash system system.img Hata vermezse hiç elleme öyle kalsın. Uzun sürebilir.
K kahraman290 Kayıtlı Üye 17 Kas 2017 #5 17 Kas 2017 #5 h kilavya59' Alıntı: Fastboottan Fastboot erase system Komutu verip system img kurun Fastboot flash system system.img Hata vermezse hiç elleme öyle kalsın. Uzun sürebilir. Genişletmek için tıkla ... hocam dedıgınızı yaptım can not mount the necessary partition hatası aldım
h kilavya59' Alıntı: Fastboottan Fastboot erase system Komutu verip system img kurun Fastboot flash system system.img Hata vermezse hiç elleme öyle kalsın. Uzun sürebilir. Genişletmek için tıkla ... hocam dedıgınızı yaptım can not mount the necessary partition hatası aldım
kilavya59 Aktif Üye 17 Kas 2017 #6 17 Kas 2017 #6 Cihaza twrp yükle. Oradan custom rom at Farklı recovery varsa onları dene. Flash tooldan stock rom at
Cihaza twrp yükle. Oradan custom rom at Farklı recovery varsa onları dene. Flash tooldan stock rom at
K kahraman290 Kayıtlı Üye 17 Kas 2017 #7 17 Kas 2017 #7 kilavya59' Alıntı: Cihaza twrp yükle. Oradan custom rom at Farklı recovery varsa onları dene. Flash tooldan stock rom at Genişletmek için tıkla ... twrp icin bootloader kılıdının acık olması gerekıyor benım kapalıydı flash toolu deneyecegım tesekkuler
kilavya59' Alıntı: Cihaza twrp yükle. Oradan custom rom at Farklı recovery varsa onları dene. Flash tooldan stock rom at Genişletmek için tıkla ... twrp icin bootloader kılıdının acık olması gerekıyor benım kapalıydı flash toolu deneyecegım tesekkuler