Hepinize merhaba arkadaşlar başlıktaki telefon için android 6.0 yüklemek mümkün müdür?
A Adem Onur Çelik Kayıtlı Üye 25 May 2016 #1 Hepinize merhaba arkadaşlar başlıktaki telefon için android 6.0 yüklemek mümkün müdür?
byOZC4TY Yasaklı Üye 25 May 2016 #2 İnternette baktığım kadarıyla T40 için 6.0 romu yok dostum ama yine de forum yöneticilerine sor derim
İnternette baktığım kadarıyla T40 için 6.0 romu yok dostum ama yine de forum yöneticilerine sor derim
A Adem Onur Çelik Kayıtlı Üye 26 May 2016 #3 Cvp: RE: ZTE Turkcell T40 ROM byOZC4TY' Alıntı: İnternette baktığım kadarıyla T40 için 6.0 romu yok dostum ama yine de forum yöneticilerine sor derim Genişletmek için tıkla ... Nasıl sorcam kardeşim? Birde rom hazırlamayı bilen biri var mı forumda? Teşekkür ederim.
Cvp: RE: ZTE Turkcell T40 ROM byOZC4TY' Alıntı: İnternette baktığım kadarıyla T40 için 6.0 romu yok dostum ama yine de forum yöneticilerine sor derim Genişletmek için tıkla ... Nasıl sorcam kardeşim? Birde rom hazırlamayı bilen biri var mı forumda? Teşekkür ederim.