ETAB 5 Android 8.0

miransavun

Original poster
Kayıtlı Üye
18 Nis 2023
7
2
24
Cihaz
E tab 5
ROM
Cm13
Şuan MT6582 Uygun Android 8.0 Rom var ve ETAB 5 e portlayacam Yardım edebilecek varmı

Ha tabii MediaTek 6582'den alıp 6592'ye port edilebilir..

Valahi hocam bu taplet vorcom s12 professional adlı taplet rem2gb olmasına rağmen android 9 ve 10 kullanıyor nasıl oluyor anlamadım bunun room unu E tap 5 e borlasanız ne güzel olurdu?

Bu bölgede canlı tutun. lütfen bu işlemi yapın. amacım sadece youtube izlemek. tableti ayırma tv yapacam. youtube açılmıyor yav. portlanan android 7 yi yükledim ama hiçbir şey indiremiyorum. sdkart yok diyor

Bu bölgede canlı tutun. lütfen bu işlemi yapın. amacım sadece youtube izlemek. tableti ayırma tv yapacam. youtube açılmıyor yav. portlanan android 7 yi yükledim ama hiçbir şey indiremiyorum. sdkart yok diyor
Hiç boşa ümitlenmeyin hocam tabletin donanımı Android 8 veya daha üstünü kaldırabilecek kapasitede değil.

Chrome tarayıcısında "SD Kart Yok" hatasını düzeltmek kolay. Uygulamanın verilerini temizleyin ve uygulamaya girmeden önce izinler kısmında depolama'ya izin verin. Düzeldi. (Diğer tarayıcılarda da işe yarıyor.)