E-Tab 5'de MediaTek 6592 var hocam, 6582 değil.Şuan MT6582 Uygun Android 8.0 Rom var ve ETAB 5 e portlayacam Yardım edebilecek varmı
Hocam gözünüzü seviyim şu işi yapın şu cihazda tek stabil rom 5.1.1 onu da hiçbir şey desteklemiyor artıkŞuan MT6582 Uygun Android 8.0 Rom var ve ETAB 5 e portlayacam Yardım edebilecek varmı
Hiç boşa ümitlenmeyin hocam tabletin donanımı Android 8 veya daha üstünü kaldırabilecek kapasitede değil.Bu bölgede canlı tutun. lütfen bu işlemi yapın. amacım sadece youtube izlemek. tableti ayırma tv yapacam. youtube açılmıyor yav. portlanan android 7 yi yükledim ama hiçbir şey indiremiyorum. sdkart yok diyor
Nasıl tablete rom portlanıyor bilgisi olan varmı? PC den olacak windows 10.
Chrome tarayıcısında "SD Kart Yok" hatasını düzeltmek kolay. Uygulamanın verilerini temizleyin ve uygulamaya girmeden önce izinler kısmında depolama'ya izin verin. Düzeldi. (Diğer tarayıcılarda da işe yarıyor.)Bu bölgede canlı tutun. lütfen bu işlemi yapın. amacım sadece youtube izlemek. tableti ayırma tv yapacam. youtube açılmıyor yav. portlanan android 7 yi yükledim ama hiçbir şey indiremiyorum. sdkart yok diyor