Hediye kartımı nasıl kullanabilirim?

orhankaraca

Original poster
Kayıtlı Üye
3 Haz 2026
9
0
31
Cihaz
realme
ROM
orhankaraca
Merhabalar, işyerim doğum günüm nedeniyle bana ticket gift hediye kartı verdi. Ticket restaurant kullanıyoduk ama şimdi hediye kartı ilk defa kullanıcaz. Aslında kartla birlikte nasıl kullanılacağı kağıdın üzerinden yazıyodu ama ben onu nereye koyduğumu unuttum. Bulamadımda hiçbir yerde. Nasıl kullanılıyor tam olarak bilmiyorum? Tekrar uygulama yüklemem mi gerekiyor?bi de nerelerde geçiyo bi bilginiz var mı?

selamlari tekrar uygulama yüklemene gerek yok. Myedenred uygulamasından ticket gift kartın bilgisini girmeniz yeterli. Uygulama üzerinden nerlerde geçtiğini görebiliyosunuz.

Myedenred uygulamasının ekranında yeni ürün ekle kısmından yapabilirsin. Tüm kartlar tek bir uygulamada oluyor. Aralarında çok rahat geçiş yapabiliyosun. Çok marka var seç beğen :D

bir çok marka var hangi birini sayayım ki. Senin ne istediğin önemli yani nerde kullanmak istediğin. Giyim, teknoloji, aksesuar, market, eplence ya da seyahat gibi sektörlerde kullanabiliyosun. Nerde kullanıcağın sana kalmış.

bana da doğum günüm için verilmişti. Ben network de kullandım. Orada çok beğendiğim bi elbise vardı hemen onu aldım.