Giresunlufuk kullanıcısının son içeriği

1. Giresunlufuk

[AROMA][MM]CM13.0.4 for ETAB5 | Kronos

Dostum merhaba. Romu yeniden yükledim ve bu sefer sanal tuşu aktif ettim ama gelmedi. Neden olabilir? Sanal tuşlar olsun seçeneğini işaretlemiştim.
  2. Giresunlufuk

Oyun Önerileri -ANA KONU-

Badland. Badland 2. Rayman Adeventures.
  3. Giresunlufuk

Ben de bu arkadaşın sayesinde yapabilmiştim. Başka çare yok.
  4. Giresunlufuk

[OFFICIAL]General Mobile 4G CM14.1

Romu tavsiye eder misiniz?
  5. Giresunlufuk

General Mobile GM 6 Gözüktü. Ne düşünüyorsunuz?

600 lira olursa alırım.
  6. Giresunlufuk

Sonunda romu kurmayı başardım. Oldukça stabil ve çok hızlı. Tableti kullanmak çok daha keyifli oldu. Elinize sağlık :)
  7. Giresunlufuk

Ya ben her türlı açarım tableti sıfırlarım. ROM kurarken mount system kısmında tik işareti olmuyor bende. Wipe data yaparken hata veriyor. Sorun nerde bilmiyorum.
  8. Giresunlufuk

Sanırım açılmayacak. Benim tablette mount kısmında system işaretli olmuyor nedense. Wipe data da yapılmıyor. Garip bir sorun uzun zamandır çözemedim.
  9. Giresunlufuk

Sanırım açılmayacak. Benim tablette mount kısmında system işaretli olmuyor nedense. Wipe data da yapılmıyor. Garip bir sorun uzun zamandır çözemedim.
  10. Giresunlufuk

Yüklemesi ne kadar sürüyor acaba Andorid ekranında bekliyor hala.
  11. Giresunlufuk

Eyvallah gerek kalmadı çözüldü sorunum. Hep rom yüklemeye çalışırken depolamayı görmüyordu. Düzeldi. Kurukuyor şuan. Teşekkürler :)
  12. Giresunlufuk

Benim tablette herşey tamam ancak depolamayı görmüyor. Bu yüzden wipe falan yaparken hata veriyor. Mount kısmında hepsi işaretsiz zaten. Ne yapıcam bilemiyorum.