Halilll14 kullanıcısının son içeriği

1. Halilll14

Çalışan personellerimizin yemek kartı bütçesi ne olması gerekir ?

aa çok mantıklı, biz de edenred kullanıyoruz ama temsilcimizden böyle bir analiz isteyebileceğimiz aklıma gelmemişti hiç. Tahmini rakamlar için de çok teşekkürler, pazartesi ilk iş yetkilimizle görüşeceğim o zaman. 🙏
  2. Halilll14

Çalışan personellerimizin yemek kartı bütçesi ne olması gerekir ?

Merhabalar, yılın ortasına yaklaşıyoruz ve 400 TL olan yemek ücretine Temmuz ayında ara zam yapmayı planlıyoruz. Ekibimiz hibrit çalışıyor, ofisimiz Şişli'de. Çalışanlarımızdan limitlerin artık yetmediği yönünde şikayetler alıyoruz. Sizce güncel rakam ne olmalı? Yemek desteği için yeni bütçeyi...
  3. Halilll14

Türk Hava Yolları 93 Yaşında

Türk Hava Yolları, 1933 yılında 5 uçakla başlayan serüveninin 93. yılını kutluyor. Küçük bir filo ile yola çıkan şirket, bugün 536 uçaklık kapasiteye ve 133 ülkede 358 noktaya ulaşarak dünyanın en geniş ülke ağına sahip hava yollarından biri haline geldi. Yıllar içinde hem filosunu modernize...
  4. Halilll14

çalışanlara hangi yemek kartını vermeliyim?

biz de ticket restoran kullanıyoruz, birçok yerde geçmesi çok avantaj sağlıyor. Nerede geçiyor derdi çok olmuyor, uygulama üzerinden en yakın restoranları görebiliyosun. Çok memnunuz.
  5. Halilll14

Yeni pc arıyorum iş yeri için

Tamam anladım o zaman buna bakacağım sağ ol
  6. Halilll14

Peki şarjı nasıl gün içinde
  7. Halilll14

İnce mi bu laptop peki taşımak kolay mı
  8. Halilll14

Hımmm ekranı nasıl film izlemek falan rahat mı
  9. Halilll14

WhatsApp kafayı yedi, tüm sohbetlerim gitti!

kardeşim malesef geçmiş olsun
  10. Halilll14

[PORT]OwnRom v3.0 Beta for GM E Tab 5

Ellerine sağlık kardeşim
  11. Halilll14

Selam hepinize hayırlı işler diliyorum bilgisayar arıyorum ya iş yerinde çizim yapıp sonraki boş saatlerimde film falan açacak bir şey lazım ne önerirsiniz aşırı şekilde kararsız kaldım
  12. Halilll14

Uzun yol için tavsiye

Evet sakin ve dikkatli kullanıyordu o yüzden yol boyunca kendimi güvende hissettim
  13. Halilll14

Uzun yol için tavsiye

Gayet yeterliydi evet veriyorlar aç kalmıyorsun muavin de ilgiliydi sürekli bir ihtiyacın var mı diye soruyor her seferinde
  14. Halilll14

Uzun yol için tavsiye

İkisi de diyebilirim yol boyunca sıkılmadım mola yerinde çay içtim resmen kendime geldim cam kenarında manzara izlemek de ayrı keyif verdi
  15. Halilll14

Uzun yol için tavsiye

Ben en son Kamil Koç ile gittim rahat geçti yolculuk şoförde iyi olunca içim rahattı