kskdo kullanıcısının son içeriği

1. K

ETAB 5'e nasıl ROM Portlayabilirim?

Bu tablet ile bir şeyler yapmak istiyorum, kenarda boş boş duruyor. Rom portlamayı öğrenmek istiyorum. Daha önce bu forumda bu alete cyanogenmod tabanlı rom portlama ile alakalı bir konu görmüştüm fakat galiba silinmiş. AOSP/CM tabanlı fark etmez, nasıl rom portlayabilirim?
  2. K

[REPARTITION]System 1.4GB FULL GAPPS

yıllar sonra geldiğimin farkındayım fakat ihtiyacım var, eski tableti amazon kindle benzeri bir şeye çevirmek istiyorum ve bu lazım oldu. Link ise ölmüş.
  3. K

Etab 5 herşeyi sildim

philz touch yukledim fakat dogru duzgun calismiyor, twrp'nin de link kisaltmalarini gecemedim.
  4. K

Etab 5 herşeyi sildim

Tableti kurcalarken terminale sudo rm -rf /* yazdım ve bildiğiniz gibi bu komut recovery system vb herşeyi siliyor. Ne yapmalıyım? Tablet brick oldu.
  5. K

Etab 5 stock wallpaper

Tablette kullanmak için değil PC'ye aktarıp PC'nin duvar kağıdı olarak kullanmak istiyorum tablette zaten stock rom var onu nasıl aktaracağım bilgisayara?
  6. K

Etab 5 stock wallpaper

Etab5 stock duvar kağıdı(wallpaper)'ini arıyorum şu dağlı olan nereden bulabilirim?
  7. K

[PORT] Dark Kat Rom for GM Etab5

rom gerçekten güzel görünüyor yükleyeceğim yakında.
  8. K

Etab5 için Youtube rahatça açan rom önerisi

android 5.1 ve önceki sürümlerde youtube fln açılmaz desteklenmiyor. marshamallow (6.0) ve üzeri herhangi bir rom kurabilirsiniz. Benim tavsiyem CyanogenMod 13 Android 6 veya AOSP-JDCT Android 7.
  9. K

°¥÷~

galiba kernel vb. ile alakalı olarak android 7 üzeri portlanmıyor diye biliyorum.
  10. K

Gapps Olmayan marshamallow rom arıyorum

Gapps entegre olmayan sadece ayarlar kamera vb. gibi önemli uygulamalar olan android marshmallow rom arıyorum. Cyanogen yada AOSP tabanlı rom olursa daha iyi olur.
  11. K

[PhilZ TOUCH 6.57.9/6.59.0] ETAB 5 İÇİN CUSTOM RECOVERY by Celuk

aroma dosya yöneticisine basınca hiç bir şey olmuyo ne yapacağım
  12. K

[UPDATE]CrDroid v3.8.5 For Etab-5

abi romun uzantısı yok rar mı zip mi kendim gireyim dicem ama bilmiyom. indirdiğimde uzantısı ".5 for hulkbuster" diye gözüküyo. doğru dosyanın linkini verebilir misiniz? G drive vb.