lalenazlı kullanıcısının son içeriği

1. lalenazlı

Nasıl satışlarımı artırırım? Reklam nasıl veririm?

Kim ne kadar tıklamış, görüntülenmiş ve ne kadar satılmış bunların verilerini de veriyor. Bu nedenle bizim sağ kolumuz gibi oldu.
  2. lalenazlı

[ANA KONU] Film - Dizi Önerisi

hangi filmi?
  3. lalenazlı

Nasıl satışlarımı artırırım? Reklam nasıl veririm?

Reklam vermeniz için gerekli olan altyapıyı sağladığı için bundan sonraki reklam süreçlerini çok kolay halledebilirsin. İşleri kolaylaştıran bir uygulama.
  4. lalenazlı

Atatürk'ün Çocukluk Anıları - Kardeşim Mustafa

Paylaşım için teşekkürler..
  5. lalenazlı

Önerilerinizi bekliyorum...

Ayrıca, Edenred’in uygulması çok basit. Çalışanlar sorun yaşamz. Zaten birçok yerde de geçiyor. geçen yerleri de appten kolaylıkla görebilirsiniz.
  6. lalenazlı

[ANA KONU] Film - Dizi Önerisi

Gassal, hem 1. hem de 2. sezonu izledim. gerçekten etkileyici. her şey çok iyi düşünülmüş.
  7. lalenazlı

Önerilerinizi bekliyorum...

Yemek kartı kullanmak çok mantıklı. Küçük büyük her şirket için avantajlı. Ayrıca SGK primleri istisnasından da yararlanabiliyorsun. Biz yemek kartı olarak ticket kullanıyoruz, geçtiği yerler baya geniş hiç sorun yaşamadık.
  8. lalenazlı

Türk Kadını - Ayla Yıldırım

güçlü türk kadınıyım...
  9. lalenazlı

Yemek kartı kullanımı konusunda acil yardım

Ayne sana ne kadar yakın olduğunu da gösteriyor ama konumunu aktif hale getirmen lazım
  10. lalenazlı

Çalışmayan Sensör, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Sorunu Çözümü: Persist.img Nasıl Yüklenir?

Dün deprem oldu ve acil durum bildirimi yapıyor telefonlardan denildi. Tabi ki sözde kaldı. dün depremden ne önce ne sonra bildirim gelmedi. konum ve hücresel veri de açık hayati bildirimler de açıktı. ama hiçbir bildirim gelmedi. işimize yaramayacaksa neden var.
  11. lalenazlı

sabah yolculuğa çıkacağım

sabah Eskişehire gitmem lazım hangi otobüs firması daha iyi sizce?
  12. lalenazlı

Ygs-Lys Soru Çözüm Ana Konu

teknolojiyi seviyorum ya eskiden yoktu böyle soru cevaplar
  13. lalenazlı

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

ne çok mesaj gelmiş