lalenazlı kullanıcısının son içeriği

1. lalenazlı

Yol için hangisi daha rahat?

O kadar da uzun değilmiş aslında sağolasın vallaha
  2. lalenazlı

İstanbuldan kaç saat sürüyor peki
  3. lalenazlı

Çocuklarla uzun yol zor oluyor mu diye düşünüyordum bende
  4. lalenazlı

Ailecek Kaz Dağları tarafına gitmeyi düşünüyoruz da haftaya bir türlü karar veremedik otobüsle mi gitsek kendi aracımızla mı ama yolda araç kullanarak yorulmakta istemiyorum bir yandan da şirket için tasarımda yapmam lazım varmı tavsiyeni
  5. lalenazlı

Çalışan personellerimizin yemek kartı bütçesi ne olması gerekir ?

Hibrit çalışmada lokasyon çok değişken olduğu için bence 400 TL'nin altında kalınmamalı. Biz şu an 420 TL veriyoruz. Bu bile az.
  6. lalenazlı

Yeni pc arıyorum iş yeri için

internet film ofis işleri derken şarjı gün içinde yetiyor vallaha
  7. lalenazlı

Abi ince ağırlığı yaklaşık 1.8 kilo çantada taşımak sıkıntı değil bir de maus padi geniş ya el rahatça kayıyor uzun süre kullanınca rahat ediyorsun
  8. lalenazlı

16 inç full hd renk geçişleri iyi hem ekran 180 derece açılabiliyor yani gerektiğinde baya esnek kullanabiliyorsun film izlerken falan
  9. lalenazlı

Kral bence casper nirvana S200 al işini görür 13 nesil açılış ve programlar hızı iyi hemde çizimde yaparsın aile üyeleri bile benden görüp S200 aldı
  10. lalenazlı

[Flashlanabilir]Etab5-Dolby Atmos

çok teşekkür ederim baya eğlenceli eline sağlık
  11. lalenazlı

Seyahat için tavsiye verebilecek olan varmı

Ne demek iyi yolculuklar
  12. lalenazlı

İnternet sitesi veya mobil uygulamadan kolayca tekli veya çiftli koltuğunu seçmek de mümkün ben şahsen tekli koltuk seçiyorum
  13. lalenazlı

Molalar bence ideal hızlı ama yeterli mola yerlerinde kahve ve atıştırmalık var ben genelde kendi yiyeceğimi de alıyorum
  14. lalenazlı

Biz geçen hafta Kamil koçla İstanbuldan antalyaya gittik gayet rahat geçti şoför sakin kullanıyor koltuklar genişti sınırsız wifi de var hem