lalenazlı kullanıcısının son içeriği

1. lalenazlı

[ANA KONU] Film - Dizi Önerisi

güncel dizi ya da film önerebilir misiniz? kafamı dağıtacak güzel bi film ya da dizi olsun
  2. lalenazlı

Nasıl pazaryerinde satışlarımı artırırım

Yardımınız için teşekkürler. Denicem şimdi.
  3. lalenazlı

Android Auto'yu Arabanıza Bağlama ve Fermata Auto ile Ekran Yansıtma

bu video uygulamayı kolaylaştırıyo teşekkürler
  4. lalenazlı

Nasıl pazaryerinde satışlarımı artırırım

Pazaryerlerinde de satış yapmak için Ideasofttan paket satın aldım. Ürünlerimi web sitesine kolayca yükleyebiliyorum ama pazaryeri için ürün ekleme nasıl oluyor o kısmı tam anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
  5. lalenazlı

NEREDESİNİZ?!

aynen, diğer konulara baktığımda eskisi kadar canlı değil.
  6. lalenazlı

Dijital kart mı fiziksel kart mı daha iyi?

Edenredde red club kampanyaları da oluyor. Oradan kampanyadaki restoranlar üzerinden indirimli yemek yiyorum.
  7. lalenazlı

Dijital kart mı fiziksel kart mı daha iyi?

Catering şirketlerinde yemek ya soğuk gelebiliyor ya da o ısıtma yöntemi insan sağlığına zarar verebiliyor. Bir de gelen yemek herkesin sevdiği bir şey olmayabiliyor. O yüzden yemek kartına geçmeyi düşünmeniz iyi olmuş. Hem çoğu yerde geçtiği için herkes istediği yemeği yer hem de sizin...
  8. lalenazlı

SAMSUNG A06 Çok Yavaş Şarj Oluyor

ben her zaman orjinal şarj kullanıyorum. sahte olanlar sorun çıkıyor.
  9. lalenazlı

Nasıl satışlarımı artırırım? Reklam nasıl veririm?

Kim ne kadar tıklamış, görüntülenmiş ve ne kadar satılmış bunların verilerini de veriyor. Bu nedenle bizim sağ kolumuz gibi oldu.
  10. lalenazlı

hangi filmi?
  11. lalenazlı

Nasıl satışlarımı artırırım? Reklam nasıl veririm?

Reklam vermeniz için gerekli olan altyapıyı sağladığı için bundan sonraki reklam süreçlerini çok kolay halledebilirsin. İşleri kolaylaştıran bir uygulama.
  12. lalenazlı

Atatürk'ün Çocukluk Anıları - Kardeşim Mustafa

Paylaşım için teşekkürler..
  13. lalenazlı

Önerilerinizi bekliyorum...

Ayrıca, Edenred’in uygulması çok basit. Çalışanlar sorun yaşamz. Zaten birçok yerde de geçiyor. geçen yerleri de appten kolaylıkla görebilirsiniz.
  14. lalenazlı

Gassal, hem 1. hem de 2. sezonu izledim. gerçekten etkileyici. her şey çok iyi düşünülmüş.
  15. lalenazlı

Önerilerinizi bekliyorum...

Yemek kartı kullanmak çok mantıklı. Küçük büyük her şirket için avantajlı. Ayrıca SGK primleri istisnasından da yararlanabiliyorsun. Biz yemek kartı olarak ticket kullanıyoruz, geçtiği yerler baya geniş hiç sorun yaşamadık.