Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Portlanacak düzgün rom kalmadı. Kernel portlamayı deneyin. Ben kendi çıkardığım 3 rom için denedim, başaramadım. 3.4 sürüm kernel kullanıyorlar. 3.10 sürüm kernel portlamayı deneyebilirsiniz...
Chrome tarayıcısında "SD Kart Yok" hatasını düzeltmek kolay. Uygulamanın verilerini temizleyin ve uygulamaya girmeden önce izinler kısmında depolama'ya izin verin. Düzeldi. (Diğer tarayıcılarda da işe yarıyor.)
Hocam bu android sürümlerinde bulunan hataların çözümlerini yabancı forumalarda da bulmak oldukca zor. Ben rom portlarken birçok hata ile karşılaştım ve bu hataların en fazla %30'luk kısmını forumlara bakarak fixlemişimdir. Kalan %70'lik kısmı deneme-yanılma yöntemiyle fixlemiştim. Tabii hala...
Aynısını bende denedim ve evet bootanimation bile gelmeden takılı kalıyor. Birde uevent.rc dosyası var onu değiştirince açılır diyorlardı onuda denedim yine olmadı.