robloxbabapiro kullanıcısının son içeriği

1. R

dokunmatik calışmiyor TWRP DA KALDIM

Bende ADB Sieload yaparken oldu ReQo driver olarak başka anakartın driveri indi sende varsa atabilirmisin
  2. R

KNK ReQo ya yazdım driverı atarsa veririm sana.
  3. R

BENDE DRİVER SİLDİM YANLIŞIKLA
  4. R

e-tab 5 sıfırlama

şu dokunmatik için hala bir çözüm bulunamadı dimi Kalibrasyon aleti hariç
  5. R

ETAB 5 Ekran Dönünce Kalemin Dönmemesi Çözümü (Bütün Romlar)

leblebi bir sorum olcak bu ekranın dokunmama ayarını düzeltirmi
  6. R

etab5 twrp dokunmatik sorunu

Beyler cpu z kuralım bu SORUNU KALDIRALIM ben anakartın ekran kartı driverini hazırlim flashlayın.
  7. R

°¥÷~

touch.pressure.calibration=amplitude touch.size.calibration=geometric touch.size.scale=100 touch.pressure.scale=0.001 debug.gr.numframebuffers= Elimde böyle bi kod var bir forumda buldum olur mu acaba çünkü ben es dosya yöneticisi ile yapmaya çalışırken kaydetmedi nedense.
  8. R

°¥÷~

O sorunu çözdüm bu seferde DOKUNMATİK sorunu çıktı kalibirasyon aracı nı kurdum kurmaz olaydım. HİÇBİRŞEY değişmedi flashladığım zip çalışmadı 8-10 kere felan denedim olmadı.Zaten tek kalemle dokunuyor. Bir çözümüde yok.(EKRAN ALMAK HARİÇ)Bir daha yapılabilir ise dokunmatik kalibrasyon olurmu...
  9. R

°¥÷~

Cihazım öyle bir bootloopa girdi yardım eder misin? Şöyle oldu asus zen go romunu kuruyordum şifrelerniyor dedi sonra bootloopa girdi SADECE flashtool ile rom atabiliyorum.
  10. R

°¥÷~

Kanka kanalda video yok.
  11. R

Tableti ne yaparsam yapayım açılmıyor

e-Tab 5 cihazıma ASuS ZeN-Go romunu yükledim sonra Şifreleniyor diye bir yazı çıktı sonra orası bitti ve bootanimationa geri döndü 15 dk bekledim ve hala açılmamıştı Ben romların mesajlarını okurken birininde bu romdan başka roma geçerken bootanimation da kaldığını öğrendim. SD card ı silmem...
  12. R

ETAB 5 Android 8.0

ROMLARI NERDEN İnDİRCEM
  13. R

ETAB 5 Android 8.0

Okuldan yeni geldim bende mağlumumuz bütçe yok.