yakup0135 kullanıcısının son içeriği

1. Y

J7 pro csc çözümü yardım

Size mail yoluyla pone infodaki csc bölümünün ekran resmini yolladim verdiğiniz *#1234# kodunu girdim sizin yolladığınız ap csc kodlarıyla aynı ama pone infoda aktif csc kodu xsg gözükmekte bu yüzden volte kullanamıyorum
  2. Y

J7 pro csc çözümü yardım

Evet aynen sizin yazdığınız gibi şuan csc kodu
  3. Y

J7 pro csc çözümü yardım

Bende odin 3.13 var hangi odinle yüklemem gerek
  4. Y

J7 pro csc çözümü yardım

Yüklemesi için ne yapmam gerek peki bir bilginiz varmı sammobilden indirdim tur romu önce ap isaretledim sora sirasiyla işaretledim home csc degilde csc yi isaretledim nerde yanlis yapmis olabilirim ayrintili yazarmisiniz
  5. Y

J7 pro csc çözümü yardım

Evet pone infoda baktım xsg gözükmekte yani arabemirateş eski yazılımı gösteriyor
  6. Y

J7 pro csc çözümü yardım

Cihazım türkiye cihazı ime atılmış değil orjinal ime si sammobileden türkiye rom indirdim ödinle kurdum cihaz şuan stabil ama csc arab emir ates 1580052242 Evet j730f j7 pro android 9 rom kurdum cihazı turktelekomdan almıştım ekran değişmişti telefoncu kafasına göre işlem yapmış csc değişmiş...
  7. Y

J7 pro csc çözümü yardım

Ben bugün ödinle yükledim ama csc yine aynı xsg arabemirateş sıfırdan derken anlatırmısınız
  8. Y

J7 pro csc çözümü yardım

J7 pro türkiye cihazım var ama csc xsg gözüküyor yani arabemirareş ekran degistirmistim telefoncu yazılım sürüm düşürmüş kendi kafasına göre ama cihazda root yok daha sora cihaz yazılımı android 8.1.0 yükseltilmiş knox sayacı şuan x01 olarak gözüküyor volte kullanamıyorum 4g de şebeke bugün...