ali_baba_5151' Alıntı:google play varsa indir oradan es dosya yöneticisini iş bitsin
fatihkerim' Alıntı:ali_baba_5151' Alıntı:google play varsa indir oradan es dosya yöneticisini iş bitsin
Aynen eş dosya indir
mrscream58' Alıntı:Onu İstiyorsanız Twrp den Format Atın Düzeliyor . Kendinin Dosya Yöneticisi Geliyor
Kadirdroid' Alıntı:Romda mevcut olmayan bir uygulama format atsanizda gelmez :adyo:
Ayrıca benim flashable zip verdigim amaze idi ve gayet kullanışlı material bir dosya yönetcisi.
Hak' Alıntı:Kadirdroid' Alıntı:Romda mevcut olmayan bir uygulama format atsanizda gelmez :adyo:
Ayrıca benim flashable zip verdigim amaze idi ve gayet kullanışlı material bir dosya yönetcisi.
Etab5 te dosya yoneticisi romda mevcuttur kurumsal sadece launcher ve ayarlarda gozukmesini engelliyor. Twrp yuklu oldugu zaman dosya yoneticisi gittiginde, twrp dosya yoneticisinde ararsaniz system/app icinde oldugunu gorursunuz. Zaten bu nedenle kurumsal kaldirildiktan sonra wipe cekildiginde Dosya yoneticisi geri gorunur hale gelmektedir.
Bi dakka recoveryden flaslayacak sekilde veriyorum.
Buyur wipe yapmadan flasla teşekkür etmeyi unutma :goodbye:
Ya.disk[3MB]
Efendim?Tekrardan upload eder misin?
linke basınca bişey bulunamadı diyo yardımCvp: RE: E TAB 5 DOSYA YÖNETİCİSİ
Etab5 te dosya yoneticisi romda mevcuttur kurumsal sadece launcher ve ayarlarda gozukmesini engelliyor. Twrp yuklu oldugu zaman dosya yoneticisi gittiginde, twrp dosya yoneticisinde ararsaniz system/app icinde oldugunu gorursunuz. Zaten bu nedenle kurumsal kaldirildiktan sonra wipe cekildiginde Dosya yoneticisi geri gorunur hale gelmektedir.