Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
IMEI silinmiş demedim kullandığınız IMEI btk tarafından kapatılmış olabilir
Bunu kontrol edin , kapanmamissa stock veya farklı bir tonda deneyin sorun devam ediyorsa sim kartınızı veya cihazın sim soketinde sorun olabilir diğer soketi deneyin.
new notification shade only Global based roms
Xiaomi.eu & miui.pro China based
miui.am & epic.rom Global Based
I waiting new version , 8.3.14 old version
unfortunately I can not help you, I using 3GB Kenzo
arkadaşlar ben Rom portluyorum ancak buna zaman ayırabiliyorum
modifiyelere ayıracak zamanım yok
daha önce söylemiştim bu projeyi bitirmeyi düşünüyorum yakında tamamen sonlandıracağım
Bu romu ilk portlayan benim ancak benim portumu kullanan yabancılar bu işin kaymağını yiyor
destek alamadığım...
wipe atmaya gerek yok temiz kurulum size kalmış
Romu 5 gün test ettim hiç resetle karşılaşmadım pil süreside dediğim gibi 5-6 saat arası alıyor buda 2900mah batarya için normal bir süre .
pilin daha çok gitmesini istiyorsanız root yaptıktan sonra
kernel auditor ile 7 ve 8. çekirdekleri devre...
mimax tabanlı rom portlamayı bıraktım ama onumuzdeki hafta olabilir
isteyen olursa kendim için EU tabanlı Stabil 9.5.1.0 sürümünü portladım paylaşabilirim .
7.1.2 de sorunları kalıcı olarak çözdüğümde paylaşabilirim
büyük sorunlar var
Kamera
parmak izi
ekran parlaklığı
Limitless tema ve gboard klavye ilk mesaja eklendi.
Ayrıca romun pil süresini merak eden varsa normal kullanimimda bu süreyi aldı tahmini 6 saat alıyor
Karşınızda Zte Nubia Z17 Mini (NX569J) Modeli için Hazırlanmış Miui 9 Romu
Konudaki içerdik miuipro.by tarafından hazırlanmıştır ve Haftalık olarak güncelleme verilecektir
Uyarı:
Yapacağınız işlemlerde bütün sorumluluk size aittir. Oluşabilecek sorunlardan şahsım ve "TurkDevs.com" sorumlu...