Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere CM tabanlı Decepticon OS romunu paylaşacağım. Çalanlara hakkımı helal etmiyorum. En stabil romlardan biridir.
Uyarı kısmını okuyun. Sonra şarjı hızlı gidiyor demeyin.
- VPN Çalışıyor.
- Herşey çalışıyor.
- Şarjı süper. Yavaş gidiyor.
- Saf bir arayüze...
Bir kişi istedi diye böyle gereksiz bir şeyi tablete uygulmaya çalışmam bile ben portlarım paylaşırım olmayan bir özelliği zaten hatada yaptığınız şey o ayrı birşey herkes sizin gibi düşünmüyor. Özelden söyleseydiniz yardımcı olmaya çalışırdım.
O hata sayılmaz aslında diğer lp romlarındada vardı sanırım emin değilim. Şarjı fullemediğimiz içinde o bildiriyi veriyor olabilir. Kamera için cm camera video camerada sıkıntı çıkarıyor rr 5.5.9 da bu sorun yok bazı libcam*` ları değiştirdim ama olmadı en son açılmadı. Bende bıraktım. :) YORUM...
Kardeşim kamera açılmamasının sebebi sdcard şifreleme olabilir. Cihaz şifrelenmeden camera açılmaz. E-TAB 5 te lollipop romunu şifreleme yapmadan açmayı başardım ama kamera hiç bir şekilde açılmadı. Bağlanmıyor durdu filan diyordu.
Twrp gir wipe(temizlik) butonuna bas format data ya tıkla yes yaz enterle sonra tekrar ana menüden wipeye gir factory resete tıkla ve çubuğu kaydır olacaktır. Şunu da söyleyim bu romla alakalı değil siz sanırım format filan atmışsınız veya flashtool ile userdata flashlamsisiniz.