Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1- 10 TL lik Bluetooth aparati işini görebilir.
2- Ethernet Ağ kartın destekliyorsa MypublicWİFİ programini PC ye kur işini görür.
MypublicWifi icin google den bakıniz.
Kablolu usb ile aktarma içinde PdaNet programini PC ye kurmaniz gerek.
İndirmiş olduğunuz Eu Rom zip Dosyası indirme esnasinda Geçici ağ kopmasi sonucu hasar görmüş veya eksik inmiş olabilir. Tekrar indirmeyi deneyin ve Eu Rom kurulum adımlarini tekrar gözden geçirerek yeniden kurunuz.
İyi forumlar.
Ekran soketi ya hasar görmüş yada tam oturmamiş. Tekrar bir kontrol ediniz.
Benimde başima geldiydi ayni durum.
Yan sanayi ekran takincada ayni şekilde olduydu.
Sanirim takdiginiz ekranda hatali olabilir.
İmkaniniz varsa farkli bir ekran daha deneyiniz.
İnternet ortaminda birebir cihaza ait stock rom varsa spflash ile onu atarsan anca düzelir. İlk başta google den cihaza ait farkli dillerde stock rom arayiniz.
Siz hatayi en baştan yapmişsiniz. Yedegin veya stock romu olmayan bir cihaza spflash ile rom yüklemeye kalkışman olmuş.
Keşke en...
Tuş kombinasyonlari ile EDL mod a almayi deneyin. Bütün tuşlara 10-15 saniye basılı tutarak pc ye bağlayin.
Bir diger metod da EDL kablosu temin edin onunla kesin olur zaten.
Ben farkli bir xiaomi cihazi Win 7 kurulu PC de o şekil yapip yazilim Flashladiydim.
Not : Olasi kötü senaryo ekran...
Elimde discovery cihaz yok suan.
Factory mod da format veya wipe olacak.onu dene uzun surer biraz ama acilabilir. Bir kac yil önce ordan wipe yada format secenegi olacak onunla yaptiydim.
Recovery Mod a giriyorsa aşşagidaki anlatimimi uygula.
Factory mod a ve recovery mod a giren cihazlar firmanin vermiş oldugu Degrade uzantili zip ile stock rom yüklenir.
Forumdan 4 veya 16 GB cihaziniza gore degrade .zip ile biten stock romu indirin.
SD kartiniza atın. Cihazi recovery de...
Burada paylaşim yaptiğimiz Rom lari bizzat kendi telefonumuzda deneyip yayinliyoruz. Kurulumda ZCX TWRP ile yapıniz diye belirtmişiz.
Üstelik zip içeriginde stock recovery olmadigindan orginal recoverye dönmesi imkansiz.
Ya cihazinizin versionu farkli yada baska bir hata yapmiş olabilirsiniz.
31-08-2017 Tarihinde Yayınlanan Global Rom Linki Eklendi. Türkçe Dil destekli. Multilanguage
Yeni Link
http://bigota.d.miui.com/7.8.31/miui_HMNote3ProGlobal_7.8.31_97d81b8bbf_6.0.zip
30-08-2017 Tarihinde yayınlanan Türkçe Dil destekli Multilanguage
Rom Linki...
Eyvallah.
Yaşin benden genç. Hazir buraya persist onar zip i attmişsin ya.
Müsaitsen bari Redmi Note 3 pro Sorun Yardim Kısmina Persist hatasi icin konu açabilirmisin rica etsem.
Diger kullanicilarimiz icinde faydasi olur.
Ben Trafiğe Çıkıyorum. Musait degilim.
Forumumuza katkın olmuş olur...
Benimde ayni olmuştu. Persist twrp den yemediydi.
Stock rom çaktim pc den. Sonra persist i fastboot dan yazdirdiydim düzeldi. Persistin 3-5 tane kodu olacak onlarla.
PC deki stock rom icinden persist i masa ustunde bir klasore cikar. Cihazi fastboot moda al. Diger adimlari biliyorsundur...