Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu playstore bi bende düzgün çalışıyor heralde... son attığım konudaki rom daha stabil fakat yine de uygulamalarda çok uyumluluk bekleme v3 deneyebilirsin stabilitesi iyi fakat henüz gaaps için fix yapmaya vaktim olmadı ama bakıcam bir ara
-Rom Hakkında
>5 Temmuz 2020 güvenlik yaması
>Depolama R/W izinleri fixlendi
>Varsayılan Hafıza Depolama
>Z-ram ekli(512mb)
>Gapps yerine aurora store ekledim
>Konuşma sırasında olmayan mikrofon fixlendi ve daha yüksek ses
>Kilit ekranına geçince düşen sensör fixlendi
>Uçak modunda yanlış...
Gerekenler
-Terminal(play store üzerinden ya da custom rom kullanıyorsanız entegre gelir geliştirici seçenekleri/yerel terminal yolundan edinebilirsiniz)
-Root(geliştirici seçenekleri root erişimi yolunu izleyin ya da supersu.zip kurun)
-Busybox(play store üzerinden edinebilirsiniz)...
https://drive.google.com/file/d/0B_GEzODbt7YbeG05YjVJMG5DaFE/view?usp=sharing
bu fixi de kurun https://drive.google.com/file/d/0B_GEzODbt7YbX1NFaVkxXzFwc3M/view?usp=sharing
Geri bildiriminiz için teşekkürler. Playstore üzerinden supersu uygulamasını güncellerseniz sorun çözülecektir.bu rom cros-port stabil değil henüz.30.06.2018 romunda taban stabil sıkıntı çıkarmaz ama nougat romlarda hala kamera yeterince iyi değil ve SD kart takılıyken telefonu kapatınca dosya...
-Rom Hakkında
>5 Temmuz güvenlik yaması
>Depolama R/W izinleri fixlendi(SDPatch dosyasını system/etc dizinine aldım)
>Varsayılan Hafıza Depolama
>Z-ram ekli(512mb)
>BRAVIA and X-Reality Engine eklendi.
>Gapps entegre(pico)
>Daha yüksek ses
>Root entegre(SuperSU)
>Substratum tema motoru...
(Latest)(OMS)Lineage 14.1 r36 For 820G+
Resurrection Remix 5.8.5 N For HTC Desire 820G Plus
(December Build)Resurrection Remix 5.8.5 R36 For HTC Desire 820G Plus
MIUI 9 Beta For HTC Desire 820G+
ViperOS 2.1-7.1.2- for 820G+