Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar herkese. Bugün sizlerle her romda sıkıntı yaşamadan kurabileceğiniz official twrp sürümünü paylaşıyorum.
Her şeyden önce sistem yedeğinizi ve efs (imei) yedeğinizi almanızı tavsiye ederiz.
Odin ile kurulan sürümü olduğu için direk telefona root atmadan kurabilirsiniz. Bu da zaman...
Hazır baştan konusunu açacaktım madem şuraya rom hakkındaki uzun kullanım deneyimlerimi yazayım. Rom her şeyden önce stocka göre hız olarak bayağı önde ancak yine de bazı ufak tefek hataları var. Neyse ki bunlar gözardı edilebileceğimiz şeyler. Şarj olarak beni pek memnun etmedi (zaten genel...
8 veya 9. ayımı geçiriyorum bu rom ile hala çatır çatır çalışıyor. Eğer hevesinizi alıp emekli olmuş havasına girmek istiyorsanız kurun :D Bu telefonun biçilmiş kaftanı diyebilirim :troll1:
Kendimi bildim bileli adam gibi çözemediğim tek sorun bu lanet YouTube. Hata genel olarak romdan kaynaklanıyor. Romunuzu değiştirmeyi deneyin hocam veya etrafta youtube fix görürseniz yükleyin bir ihtimal sorununuzu çözebilir