[7.1.1][14.1]LineageOS 14.1 FOR GALAXY S3 (I9300) BY Kronos

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kronos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kronos

Yönetme Gücünü Elinde Bulunduran Kişi
Original poster
Yönetici
25 Mar 2016
2,387
2,165
Ağrı
Cihaz
Poco X3 NFC | surya
ROM
ArrowOS v11.0 | R
http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FzYkSW7S.png

Selam dostlar. Bugün Samsung Galaxy S3 (i9300) için LineageOS 14.1'i paylaşıyorum.

NOT: Bu rom tarafımdan hiçbir teste tabii tutulmamıştır. Yüklemek tamamen kullanıcının
iradesindedir.

Kurulum Aşamaları:
TWRP RECOVERY
1. Cihazınızın recovery modda yeniden başlatın.
2. Temizle>Gelişmiş Temizlik menüsüne girin.
data/dalvik/cache seçeneklerinin yanına tık atıp çubuğu kaydırın.
3. Yükle menüsünden indirdiğiniz rom dosyasını seçin ve çubuğu kaydırın.
4. Hiçbir temizleme işlemi yapmadan indirdiğiniz GAPPS paketini yükleyin.
5. Yeniden başlatın.
CWM RECOVERY
1. Cihazı recovery modda yeniden başlatın.
2. wipe data/dalvik cache yapın.
3. install zip from sdcard'a basin.
4. İndirdiğiniz rom dosyasını yükleyin.
5. Hiçbir temizleme işlemi yapmadan indirdiğiniz GAPPS paketini yükleyin.
6. Cihazı yeniden başlatın.

Ekran Görüntüleri:
jAzwpIhihKyH7-TtGVTJpQCxn93SSM_jLHnJyDY4ovntkgxhw76-bMmb7hH9kosqmA-uM4K046u_l6xnDVfejAm6BSgJONpNKSuVv--j3ZJahdoIiGsCumsycG9w2rCKnP3AoRtgEZ9gyXbW23srag=w407-h361-nc

LineageOS14.1.S3.I9300'u
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
indirebilirsiniz.
GAPPS paketini
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
indirebilirsiniz. Arm/7.1.1/stock seçin.

Hayırlı olsun.
Kolay gelsin.
İyi günler dilerim...

Sağol kardeşim. :)

• Like
Tepkiler: aligct04
Bu romu yukleyince telefon genel olarak hangi surume yukseltilmis oluyo? Kitkat mi marshmellow mu

Hazır baştan konusunu açacaktım madem şuraya rom hakkındaki uzun kullanım deneyimlerimi yazayım. Rom her şeyden önce stocka göre hız olarak bayağı önde ancak yine de bazı ufak tefek hataları var. Neyse ki bunlar gözardı edilebileceğimiz şeyler. Şarj olarak beni pek memnun etmedi (zaten genel olarak memnun değilim pilden). Yaklaşık 3 ila 3.5 saat arası ekran süresi alıyorum. Ram kullanımına gelirsek sizden haraç kesecekmişcesine kullanıyor namussuz. şansımıza greenify nimeti var elimizde. Ondan sonra bayağı rahatladı alet. Güncellemesi vesaire de geliyor bir veya iki haftada (yine her zamanki gibi üşenip güncellemiyorum :troll1:) Genel olarak kullanır mıyım. Kullanılır, güzel yani.

• Like
Tepkiler: Kronos
Hazır baştan konusunu açacaktım madem şuraya rom hakkındaki uzun kullanım deneyimlerimi yazayım. Rom her şeyden önce stocka göre hız olarak bayağı önde ancak yine de bazı ufak tefek hataları var. Neyse ki bunlar gözardı edilebileceğimiz şeyler. Şarj olarak beni pek memnun etmedi (zaten genel olarak memnun değilim pilden). Yaklaşık 3 ila 3.5 saat arası ekran süresi alıyorum. Ram kullanımına gelirsek sizden haraç kesecekmişcesine kullanıyor namussuz. şansımıza greenify nimeti var elimizde. Ondan sonra bayağı rahatladı alet. Güncellemesi vesaire de geliyor bir veya iki haftada (yine her zamanki gibi üşenip güncellemiyorum :troll1:) Genel olarak kullanır mıyım. Kullanılır, güzel yani.
Öpüp başa koymak gerek, şükür. :troll1:

• Like
Tepkiler: NightyFrozen
bende uzun zamandır bu romu kullanıyorum tek sıkıntım romda uygulama simgelerinde bildirim sayısını alamıyorum :/ bildirimde ekranında görünüyor fakat simgelerin üzerinde görünmüyor bildirim sayısı. bunun bir çözümü var mı?