Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında iyi fikir. Tasarım yüzünden orijinal kulaklık dışında kulaklık kullanılmıyor, bu olay bu sorunu çözer. Mi 6 ile type-c kulaklıklar da piyasada artar. Çalışır diye tahmin ediyorum.
LineageOS eski CyanogenMod ekibinde bulunan kişilerin kurduğu bir topluluk. CM'nin devamı gibi yani. Tehlikeli bir bug LineageOS tarafında bulunmaz, kullandığınız telefonda en son kullandığınız CM romda hangi bug varsa bunda da o buglar olur. Şu anda sizin için Android 7.1 rom mevcut. ROM, gapps...
[2017.03.05]
-Nightly güncelleme başladı. Her akşam gelen güncellemeleri OTA'dan kurabilirsiniz.
-OMS desteği eklendi. Google Play'den substratum indirip istediğiniz substratum temasını kurabilirsiniz.
-ROM güncel tabanda yeniden derlendi.
-Kişiselleştirme ve hata düzeltmeleri.
Google olmayan cihazlarda çalışmayan Google Phone'un 6.0.1 ve üstü tüm cihazlarda çalışan versiyonu.
Normal APK olarak kurun ve varsayılan Phone uygulamanızı devre dışı bırakın. Ayarlar/Uygulamalar/Varsayılan Uygulamalar bölümünden varsayılan olarak seçmeyi unutmayın.
İndirme Linki:
Thanks...