Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar son linkteki romu kurduğum halde video çekemiyorum yardım eder misiniz sorun bende mi var bi tek :( rom yapımcısı sorun kalktı güncellendi yazmış ama hâlâ devam ediyor
Arkadaşlar son linkteki romu kurduğum halde video çekemiyorum yardım eder misiniz sorun bende mi var bi tek :( rom yapımcısı sorun kalktı güncellendi yazmış ama hâlâ devam ediyor
Bende de var kapalı iken göstermiyor şarjı . Pili iyi almışsın sen temasız mı kullanıyorsun .
Romda hiç bir şekilde video çekilmiyor en büyük sorun. Başka program ile de çekilmiyor
Stocktada aynı sorun vardı
O romda yim zaten hocam çok sevdim de pil 2 saat aliyor ekrani sizde nasıl pil ekran süresi mobil veri ile :) ben haporlere almadan konuşamıyorum biriyle cızırtı çıkıyor
Arkadaşlar GM5 PLUS ahize yani biri aradığında konuşurken sesi haporler e almadan konuşamıyorum sizde de öyle mı yoksa benimki bozuldu :( ve garanti yapar mı