Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende aynı sorun yok bende rr son sürüm kullanıyorum şarj süresi iyi bence kernel auditor ile bi ayarlarına bak ya da verileri temizle romu tekrar falan kur
Şarj sorunu bende de var başka usb portuna bağladığımda düzeliyor bence genel bir sorun ama servise gönderip cevap alırsan merak ediyorum kronik mi diye
Beyler telefon nasıl olduğu bilmediğim bir şekilde bükülmüş arka flash ın altından öne doğru bir eğilim söz konusu buna ne yapabiliriz garanti yardımcı olur mu telefonu hep kapla kullandım ama bükülmesi beni şaşırttı sizce kullanıcı hatası mı derler
stock rom güncelle seçeneği seçildiğinde androidi başlatmak için pin istiyor telefonda şifre olmasa dahi ayrıca ayarlar güvenlik telefon şifrelemede şifreli yazıyor ve buraya tıklanılmıyor bu stock romda
Telefon Android 7 ye geçtiğimden beri titremiyor sizce sebebi nedir forumdaki konudan recoveryden flashladım Android 7 yi ama titremiyor telefon hiçbir şekilde format atsam düzelir mi?
beyler stock roma döndüm telefon şifreleme şifreli olarak gözüküyor üzerine tıkladığımda algılamıyor ayrıyetten fastboot ile güncelle dediğimde telefon açılınca şifre soruyor ve ben şifre koymadım sebebi nedir?