Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: RE: [OFFICIAL]GM 5 Plus Root Atma
bende gözüküyor ve ben root attım. sd karta atıp dene bir de sqashfs backup ve restoreda systemi seçersen sıkıntı yapıyor.
adb devices deyince telde uyarı gelmesi lazım ona her zaman diyip onay ver. eğer onay gelmesse hata ayıklamayı kapat aç ve altındaki yetkilerini kaldır de.
oemi açmamışsınız siz sadece geliştiriciyle açmak yetmiyor. bu konuyu bir inceleyin http://forum.turkdevs.com/konu-general-mobile-4g-oem-kilidini-acma.html?highlight=oem
Tüm izlediğim diziler hepsi süper: The Flash , Breaking Bad , MR. ROBOT , Legends of Tomorrow , Teen Wolf , Doctor Who , The Tomorrow Peoples , Supernatural.
Bir tane de ben ekleyeyim
iOS Stabil Android kasıyo bir süre sonra donmalar başlıyor
En sinir olduğum şey bunu söyleyen cahil görünce Nexus 6P alasım geliyo sonra fark ediyorum ki bende bile yok :D. Neyse içimi dökeyim. Dayıcım sen s3 mini kullanıyosun samsungun bile duymak istemiiyeceği...
Ben sony smartwatch 3 beğenmiştim şimdi de moto 360 2nd gen çıktı bu ikisi güzel bide lg g watch r var bunlar dışındakiler bence güzel değil ama bunlar da çok tuzlu 900 100 tl