Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gecen senenin ayni tarzinda bir sinavdi. Yuksek hedefleri olup mezuna kalan biri bu sinavda hedefini alirdi. Gecmis olsun. Bana zaten hava hos :rool: :rool:
Evet arkadaşlar en yüksek skorları buradan paylaşalım. Hile yapmak vs. yok neyse o :)
Kullandığınız romu ve benchmark uygulamanızı ekleyin
İlk Skor benden gelsin :)
LegenD v11 Art / Antutu Benchmark
Discovery Air Ported :batak: :sigaraiciyor: :popcorn: @Orochi™
bilinen sorunlar:
- Tr dil yok. ( rom elife s5.1)
- Sd kart görüyor tel hafızası yok. Ayarlerdan varsayılanı tel hafızası yaparsanız görür ama bu seferde sd kart görmez. Mtp sorunsuz.
- Kendi launcherinde status bar...
Sizde anlayis yok mu ? Bak senin mesajinin hemen uzerinde ne yaziyor. Nickim sus olsun diye mi dr ? Biraz anlayis Allah askina biraz dikkat ve anlayis.
Evet hocam ben bunun aynisini yapmistim ve fixi veren arkadasa sordum denedinmi diye o da bilmiyormus demekki. Bu sorunu hallederim ama inaninki hic vaktim yok. Olsa cok rom vericem. Neredeyse her romuma guncelleme var kafamda
gec gördüm mesajı tesekkür ederim :) ben daha 1 im. :)
klavyeyi jb romda deniyorsanız calımayablir ama kk romlarda calışması gerekir. calışmıyorsa olan bir klavye ile cakışıyor olabilir ya da liblerliyle cakışıyordur.
Tarif edildiği şekilde kurun calisir. Dialer ve contact fix arama ve kişiler menüsü icin verilmiş hata düzeltme yamasidir.
Turkdevssss ismini düzelt. En yakin zamanda...