Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yanlız güncellemeyi yaptım birşey farkettim ilk kurduğumda böyle bir sorun yoktu güncelleme ile birlikte bu sorun oldu arada mobil veri'yi görmüyor yeniden başlatma zorunda kalıyoruz öyle görüyor bu giderilirse birde yine sizin sitenizdeki 6.0.1 sürümü 5.7.4 official rr'yi kurmuştum ısınma...
özür dilerim aynen arkadaş farkettirdi :D kusura bakmayın şuan güncel en üstteki linki indiriyorum özür dilerim :( bende sonradan farkettim en üsttekini indirince 23. gün yazanı indirince o yüzden indirmiştim ismi hiç farketmemiştim pardon :) şuan iniyor güncel olanı 20.gün olanı sağolun :)
Olsun teşekkürler çok sağolun en güncelini burdan indirmiştim zaten bu romdaydım o zaman wipe system yapıp güncelle birlikte romu ve gappsı yükleyim çok sağolun :) iyi ki varsınız :) yeni Miui 8-veya 9 bekliyoruz iyi günler dilerim tekrardan sağolun :)
tamam system i yaptım İşaretledim ama...
teşekkürler sağolun :) o zaman tekrardan burdan en güncel versiyonu indirip wipe system yapıp indirdiğim günceli sonra gappsı yüklersem sıkıntı çıkmaz yine değil mi ?
rom zaten kurulu birdaha wipe system neden yapayım ki ? gapps zaten kurulu direk güncellemeyi kurarken wipe system yapcam ondan sonra güncellemeyi kurcam değil mi ? güncellemeyi kurarken mevcuy uygulamalar yüklü olan şeyler silinmiycek değil mi ?
güncellemeleri twrp'den nasıl yükliyebilirim ? nasıl kurabilirim indikten sonra nasıl kurcağım birde biraz ısınma sorunu var gibi onu çözebilir misiniz son olarak uygulamalarda indirilenler uygulaması yok onuda güncelleme ile ekliyebilirseniz harika olur halen bu romdayım çok güzel ellerinize...
tema desteği var mı ? şarjı kaç gün gidiyor
romu kurdum güncelleme mevuct diyor tıklıyorum siteyi yönlendiriyor tıklıyorum indiriyor güncelleme kurulumlarını nasıl yapcam ?
General Mobile Android One 4G İçin böyle güzel Sanal Tuşlar şeffaf yapılamaz mı ?
Rom Gerçekten çok güzel harika bir rom görüntüler zaten çok güzel keşke 4G İçinde böyle bir rom çıksa be.. Ellerinize Sağlık gerçekten çok güzel duruyor.
yani ne mobil veri nede ısınma donma gibi sorun yok değil mi ? son olarak memnun musun halen güncelleme desteği devam ediyor değil mi birde tema desteği var mı ?
[/url][/IMG] hangisini indircez ?
birde arm64 7.1 dediniz 7.1 de hangisi olanı indirceğiz ?