Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: RE: [UNOFFICIAL] ResurrectionRemix 5.7.3 for GM 5 Plus
Rashr programı ile .img yi kurun aslında kurulması lazım telden de.Ben denemedim siz deneyip sonucu yazarsanız çok memnun olurum :)
RE: [UNOFFICIAL] ResurrectionRemix 5.7.3 for GM 5 Plus
Aynen oyle bir bolum var.Yani evet dediginiz olay dogru :) denemedim ama %99 calisacaktir... @cem_uar
Cvp: RE: [UNOFFICIAL] CyanogenMod 13.0 for GM 5 Plus
Win 10 32Bit PC'm de birco kez fastboot stock rom yukledim.Sorun cikmadi.Dosya eksik inmis olabilir.OEM kilidiniz acik olmayabilir.Bircok etken var.
Cift tiklama olayi kernel ile eklenir.Ancak suan bazi sorunlar var.Bunlar cozmeye calisiliyor.cift tiklama olayi simdilik beklemede.İlerde o da olur. ;)
Titresim olayi icin birini arayip test ettim.(tel titresim modundayken)
Tel...
Cvp: RE: [UNOFFICIAL] CyanogenMod 13.0 for GM 5 Plus
dosyayı açarken ne tür bir hata veriyor acaba? açıklarmısınız...
Bu arada evet kamerayla ilgili bir sorun var.Bazı arkadaşlarda çalışıyor bazılarında çalışmıyor.
Şebeke sorunu çözüldü gün içinde forumda olacaktır...
Peki cm,rr varken stock a gerek varmı? suan stock romu romdan saymıyorum ben ;)
özel bir durum gerekmedikçe stock da kurmam...
RE: [UNOFFICIAL] ResurrectionRemix 5.7.3 for GM 5 Plus
Eline yuregine ,pc ne saglik abi :) Ben kullaniyorum.Gayet hizli ve stabil bir rom.Pil perfomansida stocktan daha iyi(bence).
@umutcan323
İnternet Hizini Limitlendirme Hakkinda...
Ben modeme oyle birsey yapayim ki yada bir programla da olur.
Benim tele en hizli neti versin digerlerinin neti kissin.bana 3mbps veriyorsa ona 2versin.
Varmidir boyle bir aparat veya program...
Cvp: RE: root yardım
EXT4 rom ile tam ilsev elde edebiliyorum.Root olayi ise rashr ile telden yukleyebilirsiniz.Ben denemedim ama deneyen varmis.Olmasi lazim.Yani twrp kurip ardindan twrp uzerinden superdu paketi flashlayarak...
Cvp: RE: [6.0.1][M3D91] GM 5 PLUS FASTBOOT STOCK ROM (Temmuz Güncellemesi)
Şuanda Cm13 ile uğraştığı için vakit bulamamıştır.Sonuçta cm13te de ext4 sistemli.Yani 1 kuşta 2kuş daha mantıklı ;)
Cvp: RE: [6.0.1][M3D91] GM 5 PLUS FASTBOOT STOCK ROM (Temmuz Güncellemesi)
GM 5 Plus'un sistem türü squashfs olduğundan dolayı .Hatta direk sisteme uyg bile gömemez,font bile yükleyemezsiniz.Bunları yapmak için forumuzdaki EXT4 Stock Romunu yüklemenizi tavsiye ederim.Onda çalışacaktır...
Cvp: RE: [M3D91] GM 5 Plus EXT4FS System Mod
Hayır,twrpden EXT4'ü kurduktan sonra supersu paketi flashlayıp öyle açınız.O zaman rootlu şekilde açılacaktır.
[hr]
Hayır güncelleme alamazsınız.Alsanız bile yüklemeyiniz!