Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka tablet kapanır kapanmaz direkt bağla o şekilde oluyor yada twrp aç güncel sürümü olsun sonra ana ekranda bekle öyle kalsın o sırada tablete ne atıyorsan at
[FİNİSH][7.1.2][N]Resurrection Remix 5.8.4 For E-TAB 5 en stabil ve şarjı zor giden rom bence kamera ve mikrofon bluetooth çalışmıyor fakat attığım linkte bluetooth fix paketi var
[FİNİSH][7.1.2][N]Resurrection Remix 5.8.4 For E-TAB 5 aşırı hızlı performans ayarı yaparsan daha iyi olur ben zaten konu açıp anlatmıştım oradan da bakabilirsin ama öyle güzel romki hem şarjı zor bitiyor hem hızlı
Kanka şu ana kadar kullandığım en iyi rom resurrection remix di git bir crdroid kullan hele çıldırırsın crdroid aşırı kasıyor ben performans artırmayla ilgili bir konu açmıştım zaten onu oku hepsini yap kasmaz
Kanka komple formatlican hata yapmamaya dikkat et sonra tekrar twrp güncel sürümünü kur [FİNİSH][7.1.2][N]Resurrection Remix 5.8.4 For E-TAB 5 sonra bu romu yükle baya iyi
E tab 5 e uygun resurrection remix 5.8.4 sürümü var [FİNİSH][7.1.2][N]Resurrection Remix 5.8.4 For E-TAB 5 belki olur baya iyi rom performans pil fln en iyi rom şuana kadar