Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ginoe'nin zipini de bilgisayarda bi yere çıkar içinde firmware diye bi dosya olacak,daha sonra gm nin flashtool u aç,scatter loadinge tıkla oradan ginoene klasorunde ki andtoid scatter emc yi seç sonrada download de bea.
Arkadaşlar selfie çubuğu ile resim çekilemiyor,bi sürü rom,kamera uygulaması denedim ama çekme tuşuna basınca genelde müzik değişiyor,bildiğiniz çözüm var mı?
RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery
Konunun başında gerekli uyarılar var,önce orjinal kit-kat flah tool ile yüklemelisin.
http://tr.generalmobile.com/kitkat15/
RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery
JPEG formatındaki resimleri kırmızı bir filtre kaplama olayi resimleri galeri ile açınca oluyor,mesela es dosya yoneticisi vs.gibi dosya yoneticilerinin resim gosterme uygulamasini kullanirsaniz sorun yok
RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery
Mükemmel iş çıkarmışsın kardeşim.
Yanliz SD kartta/DCIM/Camera klasöründeki bütün resimlerim silindi :)
Başka yerdekiler sağlam.
RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe
Ben bu romu ilk günden beri kullanıyorum, ilk defa geçen gün is yerinden çıktıktan sonra wifi yi kapadım naptımsa mobil veriyi açamadım.Açık görünüyor ama bağlantı gelmiyor.Fabrika ayarlarına dönmek zorunda kaldım.