Arama sonuçlarınız

1. Yaren Ersönmez

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

http://bit.ly/1FyFtJD Bu linkten de direk indirebilirsiniz arkadaşlar. Kullanıcı Adı: turkdevs Şifre yok sadece kullanıcı adını girmeniz yeterli.
  2. Yaren Ersönmez

Google Play Store CİHAZDA YETERLİ ALAN YOK HATASI

http://forum.turkdevs.com/konu-mod-apk-discovery-reparition-tool.html
  3. Yaren Ersönmez

[MOD][KK] Ayarlar GidGat™ Romlar için

RE: ayarlar MOD Şu apk'yı ben de bi recompile edebilseydim :yorgun:
  4. Yaren Ersönmez

[ANLATIM ] Mediatek Cihazlar için Boot Logosu Düzenleme

RE: [ANLATIM ] Logo Builder v1.5.1 Daha önce hazırladığın Vibe kapalı şarj animasyonunu yüklemiştim abi. Stock logo.bin dosyasını düzenleyip ekleyince kapalı şarj animasyonu uçtu gitti  :cake:   Elimde stock rom olmadığı için direk Vibe için verdiğin cwm paketini açıp editledim. İstediğim gibi...
  5. Yaren Ersönmez

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

Niye bu kadar şanlıyım ben hacı :)  Neyse sen sınava odaklan kardeşim. Senin için herşeyden önemli olan o. Başarılar dilerim şimdiden. İyi çalışmalar :).
  6. Yaren Ersönmez

Buğracım dialler'da hata var. v10'da da bu hatayla karşılaştım. Romu kullandıktan bir süre sonra (sorunun neyden kaynaklandığını tahmin edemiyorum açıkcası) aşağıdaki gibi hata meydana geliyor. Dialler'ı açıyorum, arama tuşlarını açan butona tıklıyorum ancak resimdeki gibi altta beyaz panel...
  7. Yaren Ersönmez

Önce Xposed kuruluysa kaldırmalısınız. Xposed uygulamasını açın, Farmework kısmından kaldır diyip reset atın. Geliştirici seçeneklerini açın: Geliştirici seçeneklerini açmak için Ayarlar/Telefon Hakkında/Derleme numarasına basınız 3-4 defa Daha sonra çalışma zamanını ART yapıp reset atın.
  8. Yaren Ersönmez

Xposed'den vazgeçip ART kullanmalısın :goodgrief:
  9. Yaren Ersönmez

Material Tasarımda Sistem Uygulamaları

2 gündür bu konuyu arıyorum :) geçen gördüm ama bilgisayarı açık bırakıp çıkmak zorunda kaldım, eve döndüğümde pc kapanmıştı :) teşekkürler
  10. Yaren Ersönmez

Bu rom gerçekten güzel oldu. Eline sağlık kardeşim. Ama her zaman daha iyi bir alternatif olmak zorundadır. v12'yi bekliyoruz :rool:
  11. Yaren Ersönmez

USB Port Sorunu

Merhaba arkadaşlar çoğunuzun başına gelmiştir muhtemelen bu USB sorunu. Bu konuda çok araştırma yaptım, çevremdeki gmd kullananların çoğundan da duydum bu cihazların özellikle 4 gb olanların USB soketi kısa sürede arızalanıyor diye. Bendeki telefonu tanıdık bi telefoncudan 2. el aldım. Aldığımda...