Arama sonuçlarınız

1. JRLejoyner

2016 Film Listesi

Sinemada dabbe izlemem :) :)
  2. JRLejoyner

2016 Film Listesi

Yeni yılda beklediğim filmlerin listesini yaptım hepsini sinemaya gidip izleyeceğim sizinde önerileriniz varsa yorum atabilirsiniz -----2016 Filmleri---- 7-Suicide Squad =5 Ağustos 2016 3-Batman Vs Superman Dawn of Justice= 25 Mart 2016 4-Captan America Ciwil War= 6 Mayıs 2016...
  3. JRLejoyner

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Cm temasımı öyle ise ismini söyleyebilirmisn
  4. JRLejoyner

[KK][TR]MIUI V7 for Samsung Galaxy S3 (Güncel)

Kişiler uygulamasına girin ayarlara girin Kişileri içe aktar yazıyor Sim kartı seçin bu kadar
  5. JRLejoyner

(MAKALE)Deep web

marianna yı ilk defa duydum onun dışında onion uzantılı bir adresten dizi indirmiştim aylar önce bi sıkıntı çıkmadı :D :D
  6. JRLejoyner

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

CynogenMod 13 - Sense 7 Lite Teması
  7. JRLejoyner

Kamera uygulaması tavsiye

Tavsiye ederim; Kamera MX, google kamera, open kamera
  8. JRLejoyner

S3 Keylogger Tarzı program problemi

http://www.cyber-warrior.org/Forum/android-casuslarini-durdurun-haberci_525761,0.cwx
  9. JRLejoyner

[6.0.1][Cm13]Ressurection Remix

Geçmiş olsun twrpyi yüklü iken başka hafıza kartı ile romu atmayı deneseydiniz
  10. JRLejoyner

[ROM][4.4.4] FIUI 2.25.1f I9300 [24/06/15]

Morolocale 2 uygulaması ile flyme os %30 civarı Türkçe oluyor diğer romlarda da deneyebilirsiniz uygulamayı, dediğiniz romların kurmadım kurduğum zaman paylaşırım
  11. JRLejoyner

[ROM][4.4.4] FIUI 2.25.1f I9300 [24/06/15]

Yorumunuz için teşekkürler, isteğinizi tam anlamadım daha açık yazabilirmisiniz
  12. JRLejoyner

[6.0.1][Cm13]Ressurection Remix

http://forum.turkdevs.com/konu-samsung-galaxy-s3-i9300-twrp-yukleme.html geç cevap verdiğim için kusura bakamyın linkde bulunan konuya bakarak yükeleyebilirsiniz
  13. JRLejoyner

Film ismi

Karanlıklar Ülkesi filmin adı herkese teşekkürler
  14. JRLejoyner

Film ismi

Dırııııııd yanlış cevap :)
  15. JRLejoyner

Film ismi

İkiside değil malesef
  16. JRLejoyner

Film ismi

Başrolde ölümcül deney serisindeki alice oynuyor vampirler ve kurt adamlar vardı o filmin ismi nedir
  17. JRLejoyner

Offical CynogenMod for I9300

Samsung Galaxy S3 için Marshmallow (6.0.1) Kurulum: -Twrp 2.8.7.x şart -İşleme başlamadan full yedek alın -Full wipe-factory reset -İnstall Zip e dokunun Romu yükleyin, tekrar İnstall Zip diyerek gapsı flashlayın ve wipe cache yapın -Reboot System Hatalar/Bugs Arada bir ekran art...