Arama sonuçlarınız

1. outtime44

[APP] GM4G ve GM 5 Plus Batarya Yüzdesi Gösterici

Bildirim Çubuğunu aşağı indir, Sağ üstteki ayarlar butonuna basılı tut bir süre . sonra ayarlara gir el atta yeni seçenek menüsü gelecek oradan bu programa ihtiyaç kalmadan batarya resminin üstünde yazı gösterilebiliyor. Önerebileceğim en güzel batarya uygulaması ; PowerLine play storede var (y)
  2. outtime44

[4.0+] FacebookMod/Pink/Black

LİNK ?
  3. outtime44

[Android 5.0+] Xperia Marshmallow Launcher [Bonus temalar]

RE: [Android 5.0+] Xperia Marshmallow Concept Launcher [Tema Destekli] LİNKLER KIRIK
  4. outtime44

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

Video açtıgımda oynatamıyor hatası alıyorum başka uygulamalarda denedım vlc gibi onlardada aynı sorun var nedenı ne olabılır 2. kez kuruşum bu sistemi aynı hata 2 sindede var ?? HELP Mİ
  5. outtime44

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Bildirim panelindeki Tarihler filanda İng (y)
  6. outtime44

Oyunlar açılmıyor - Ekranda sapma var

Haberiniz olsun garantiden 11 gün içinde geldi :explode: SADECE SOFWARE güncellemesi yapmışlar ama sapmada gitmiş,oyunda açılıyor ;) :D
  7. outtime44

Oyunlar açılmıyor - Ekranda sapma var

-- General Mobile Discovery I -- Abilerim,Kardeşlerim aranızda belki bilen vardır diye soruyorum Most wanted gibi oyunlarda oyuna giriyor ilk reklam ekranında atıyor mesela most wanted yazısı gelmeden bi önceki siyah ekranda atıyor. 2. sorunum ise ekranda kendiliğinden birşeyler yapıyor...
  8. outtime44

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

BEYLER BU ROMU YAPAN ARKADAŞIMIZ PARA KAZANMAK İÇİN YAPMIŞ BUNU GÖZE ALARAK YÜKLEYİN. 1. SORUN ; KENDİLİĞİNDEN UYGULAMA YÜKLÜYOR (sinir oldum) 2.SORUN ; HER UYGULAMADA HER OYUNDA REKLAM ÇIKIYOR. :rant: hadi bu sorunu nasıl halledebileceğim hakkında bilgi verin :rant...
  9. outtime44

Yani diyorsun artık onuda siz bulun benden bu kadar  :sadno:  ama ben zaten anlasam bu işten kendim hallederdim sorunumu sen bize bir fix yapmaya çalışsan :D 
  10. outtime44

Selamun Aleyküm. Kardeş bu romda böyle 2 günde bir filan kendiliğinden uygulama yüklüyor onu nasıl düzeltebiliriz veya fix verecek misin ?
  11. outtime44

[4.4.2]General Mobile Discovery 2 Miui V6 Rom

SCR Pro filan çalışmıyor ne yapmam lazım ? [ ekran video almak ]
  12. outtime44

Discovery 1 Asus Programlar

Çok hoş olmuş hepsi TEŞEKKÜRLET :D