Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015)
Aceleye gerek yok sağlam bir rom gelsinde. :) Hocam zahmet olmazsa bildirim menüsünün ve son uygulamalar menüsünün fotosunu da ekleyebilir misiniz? :what:
RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015)
Arkadas birkacgun sonra yenirom gelecek deyince baska romada gecmedim 2 haftadır bekliyoruz kitkat icin bu kadar heyecan yapmamstm . Sıkıntısız bir rom gelir insallah sabırsızlıkla beklemeye devam ediyorum ☺
RE: [PORT] DiscoMarsh Rom By AloneMan
Nerdeyse konularına yapılan her yoruma tek tek cevap vermeye çalışıyorsun. Böyle ilgili olman çok güzel. Başarılarının devamını dilerim :)
anladığım kadarıyla bu roma daha destek gelmeyecek yazık oldu caanım roma :) başka roma geçtim sıkıntısız kullanıyorum şimdi :goodbye:
Bu harika rom için teşekkür ederim Dr.Razor™ :)
Yalnız elife 5.5 in systemui sini bu roma attigimda bir değişiklik olmuyor. Bunun bildirim bölümünde elife 5.5 teki gibi yapabilir miyiz? :what:
@"Asderdd" rom harika ufak tefek problemleri hariç. Gerçi kullanmaya engel değil ama bunlar için bir fix verirsen bu rom tadından yenmez :rool:
1 . Yakınlık sensörü bazen kendi kendine çalışıyor ancak...
teşekkür ederim :) son birşey daha sorayım şimdiki galeriye geçmesede odaklaması 1080p kaydı efektleri vs çok hoş row dada aynı özellikler var mı acaba? Asderdd
teşekkür ederim evet onu az önce öğrendim bende asıl merak ettiğim row kamera galeri fixi verilmiş birde onda sıkıntı yoksa geçiyim diyorum da kimse de yorum yapmamış onunla ilgili :sweat:
tam aradığım gibi bir rom tek eksik gördğüğm yanı benim 4gb lık discoveride kameradan galeriye geçiş yapmıyor...row kamera ve galeridede aynı problem var mı acaba onu kursam düzelir mi? Asderdd
sebebini bilmiyorum ama numaraları google hesabına yükledim sorun düzeldi
[hr]
evet aynı problem bendede var hatta lucky patcher vs bile programları hafıza kartına taşıyamıyor bu konuya bi el atarsanız çok iyi olur
birde bildirim ışığına tabi :))
Pc den gm nin 4gb lar için yayınladığı kitkat sürümü vardı onu kurduktan sonra kurdum ve herhangi bir hata almadım. Rom çok hoşuma gitmesine rağmen BİLDİRİM IŞIĞI için bir çözüm bulamadığım icin baska roma geçtim. :uzgun:
arkadaşlar bu rom çok hoşuma gitti değiştirmek istemiyorum yalnız bildirim problemini halledemedim...sadece bende mi problem yoksa kullanan arkadaşlarda da var mı aynı problem.. ona göre olmadı baştan kurcam olmadı başka rom arycaz artık...yada bi çözüm önerisi ... :yorgun:
benimki 4gb GM nin verdiği kitkatı pc den kurup öyle yükledim 2 gündür kullanıyorum tek sıkıntım whatsap bildirimleri onuda emin olmamakla birlikte hallettim sanırım :sweat: