Arama sonuçlarınız

1. D

[PORT][4.4.2][ROM] *** LG G3 Rom By Dr.Razor™ ***

Kusura bakmayın özür dilerim üstad heycanlandım biraz ROM çok güzel ondan tekrardan kusura bakmayın
  2. D

hocam cevap verseniz :uzgun: :uzgun: :uzgun:
  3. D

hocam arama ekranı dzüzeltme gelcekmi
  4. D

[4.4.2][ART] ***Lite-Kat V3 JetKat Dr.Razor™***

Hocam ilk başta emeğine sağlık saygılar hocam merak ettiğim bir konu. Var xposef art ile çalışıyormu
  5. D

[GÜNCELLEME][PORT][EDIT][4.4.2]SAMSUNG GALAXY S4 ROM V2 BY RidersOfAnatolia™

Hocam yandexe upload edebilir misin mobil de drive indirmiyor
  6. D

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

RE: [4.4.2] [PORT] [EDIT] [HDC 1:1] Samsung Galaxy S5 ROM by Asderdd Abi romda dışarıya ses verme ile karşılaştım ben emeğine sağlık ama hani şu donmalar yapıyor o girse birde touchwiwz canlı olsa iyi olur emeğine sağlık tekrardan
  7. D

Canın sağolsun gelmesede bir ton güzel romlarınız var :D:D:laugh::yorgun::goodbye:
  8. D

:goodbye: :uzgun: bence uğraşşsan iyi olur abi kitkatı salla jelibean gibi olursa tuttar yani v3 de bekliyoruz abicim saygılar
  9. D

sa abi eline sağlık emek vermiş yapmışsın yanlış anlama ama bi önerim olacak bildirim çubuğu system uı si orjinalinki gibi olsa msj bölümüde çok güzel olur lolipop temalı s5 ve note 4 gibi olmuş lolipop s4 değilde kitkat s4 :)
  10. D

Hocam valla s4 romdan başka tüm sansung romlarına benziyor ama emeğine sağlık demek düser emeğine sağlık durum çubuğu halen aynı touchwiz yok derecede kilit ekranı s4le alakası yok bence ama s5 rom diyebilirsek başarılı bir romdur :-) emeğinize sağlık
  11. D

RE: [PORT)[EDIT][4.4.2]SAMSUNG GALAXY S4 ROM BY RidersOfAnatolia™ Durum çubuğu +touchuwiwz olmamış emeğine sağlık bunlar giderilirse iyi olur s4 romun jelibeanıyla ayni olsaydı bence iyifi
  12. D

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Hocam google mobilden indirmiyor :mad::uzgun:
  13. D

akıcı rom lazım

Arkadaşlar bana asphalt 8 real racing 3 vegas gangsteri gibi oyunları kasma donma olmadan oynucağım bir ROM lazım KitKat olursa sevinirim
  14. D

hocam sıkııntılardan biri arama ekranı kötü orjinal arama ekranı yok kapatma tusu hoparlor tusu yok o kötü olmus
  15. D

s4 rom

tamam abi kızma
  16. D

s4 rom

yani olmazmı peki calısmanız varmı :( :( :what: :( :( :( :(
  17. D

s4 rom

kitkat s4 rom lazım acil bizde jelibeanı var ama kitkat biliyorsunuz lazım oluyo işte ama yapmayıda bilmiyorum jelibeanın linkini verebilirimn onu kitkat yapabilirmisiniz :goodbye:
  18. D

kitkat beta 16 gb

Yandex yok dimi:(
  19. D

kitkat beta 16 gb

Ama hangisi:uzgun: [hr] Tarik sagol [hr] Tarik yandex varmi
  20. D

[4.4.2][ART] ***Lite-Kat V3 JetKat Dr.Razor™***

RE: [4.4.2][GÜNCELLEME] ***LITE-KAT V2 (JET-KAT) By Dr.Razor™*** :adyo: kardeşim link yenilermisin yandex veya google yaparsan