Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RE: [4.4.2] [PORT] [EDIT] [HDC 1:1] Samsung Galaxy S5 ROM by Asderdd
Abi romda dışarıya ses verme ile karşılaştım ben emeğine sağlık ama hani şu donmalar yapıyor o girse birde touchwiwz canlı olsa iyi olur emeğine sağlık tekrardan
sa abi eline sağlık emek vermiş yapmışsın yanlış anlama ama bi önerim olacak bildirim çubuğu system uı si orjinalinki gibi olsa msj bölümüde çok güzel olur lolipop temalı s5 ve note 4 gibi olmuş lolipop s4 değilde kitkat s4 :)
Hocam valla s4 romdan başka tüm sansung romlarına benziyor ama emeğine sağlık demek düser emeğine sağlık durum çubuğu halen aynı touchwiz yok derecede kilit ekranı s4le alakası yok bence ama s5 rom diyebilirsek başarılı bir romdur :-) emeğinize sağlık
RE: [PORT)[EDIT][4.4.2]SAMSUNG GALAXY S4 ROM BY RidersOfAnatolia™
Durum çubuğu +touchuwiwz olmamış emeğine sağlık bunlar giderilirse iyi olur s4 romun jelibeanıyla ayni olsaydı bence iyifi
kitkat s4 rom lazım acil bizde jelibeanı var ama kitkat biliyorsunuz lazım oluyo işte ama yapmayıda bilmiyorum jelibeanın linkini verebilirimn onu kitkat yapabilirmisiniz :goodbye: