Arama sonuçlarınız

1. D

[4.4.2][EDİT]ALSP ROM V1.5

Kolay gelsin hocam... ;)
  2. D

[How-To][6589] MIUI '' Redmi Rice '' Portlama

Beklediğimiz konu gelmiş. Ellerinize sağlık @SmiLeToLiFe. RedMi Note 3G daha iyi değilmi Rice'a göre.
  3. D

[4.4.2][AOSP] LeXuS Rom V3

Ellerinize sağlık! :rolleyes:
  4. D

[Kernel][3.4.67] - Qmobile-A900/Clones

Verdiği kernel rootlu mu?
  5. D

LegenD Rom İçin Tema Önerisi?

Bu tema gömülemez, şimdilik. :D
  6. D

Ne farkı var acaba stock kernelden. Bilgi sahibi olan var mı? Kurmamı tavsiye eder misiniz?
  7. D

[ANLATIM] ROM Port Sorun ve Çözümler

Yok cm değil @Fasty^. mt6592 bir rom.
  8. D

Bende var gibi. :D Ne yapmam gerekiyor? Sorunsuz mu?
  9. D

[ANLATIM] ROM Port Sorun ve Çözümler

İyi akşamlar. Romu GG üzerine portladım. Cihaz açıldı, ayarları yaptım derken bir kaç dakika içerisinde kapanıp açılıyor. Sürekli bunu yapıyor. O_o Yardımlarınızı bekliyorum.
  10. D

[PORT][DOOGEE VALENCIA Y200][ART][STABIL][4.4.2][4-16GB] BY MITOMANU

+1 Doogee arayüzü miui vari birşey yapmış. Boş ram miktarı 600 mb üzerinde. Ne kadar doğru bilmiyorum.
  11. D

Eternity OS v1.1 Dark Night Edition

RE: [4.2.2]Eternity OS İmkansız. Rom jb. :)
  12. D

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS][V3] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery +1 O_o
  13. D

[4.4.2][EDİT]GidGat™ Ultimate White Edition v5.0

RE: [4.4.2][EDİT]GidGat™ Ultimate White Edition v1.0 Elinize sağlık. Güzel görünüyor.
  14. D

DTS Sound Custom Romlara Yükleme

Evet. Forumda anlatımı vardı.
  15. D

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.4.24][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Sağolun hocam. Piyasada ki romları değilde ben bu romu denemek istiyordum. O_o
  16. D

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Hocam redmi note portunu bekliyoruz. :cool:
  17. D

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Biliyoruz hocam. Kimse bunu inkar edemez. Miui note romunu (mt6592) sizin port yöntemi ile yapabiliyor muyuz? :shy: @Orochi™
  18. D

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Saygı duyarım hocam. Benim açımdan pek bir fark görmedim. Tuş ışıkları hariç. Ama dediğiniz gibi uzun süre kullanmak lazım. Bizde her hafta güncelleme gelsin kuralım sabırsızlığı var. Restart bootlop sorunu redmi note kaynaklı gibi...
  19. D

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Hocam emekleriniz için teşekkürler. Xiaomi cihazlarının hiç biri çöp değil. Çöp olan GM Discovery. 2 cihazın yazılımsal aman aman bir farkı yok. (Ortak yazılım, miui sonuçta) Sadece donanımsal farkı var. Fiyatları da neredeyse başabaş...