Arama sonuçlarınız

1. M

C12

http://www.elephone.cc/elephone-p6000.html süper olmus hocam ya telefon cevabınız icin tesekküler:) [hr] http://forum.xda-developers.com/android/general/kernel-elephone-p6000-kernel-source-code-t3037366 hocam port alacagımız tefonun karnelimi lazımdı burdan bisey cıkartabilirmiyiz acaba :) [hr]...
  2. M

C12

Forumdaki rom hocalarımız rica etsek cm12 portlama sansmz varmı bi tane mtk cihaz icin çıkmış sanırım şimdiden teşekkürler. [hr] http://m.youtube.com/watch?v=F4IwVKzvOos
  3. M

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final Gercekten on numara gördüğüm en stabil rom ve gercekten anlattgnza uyuyor diger romlarda anlatlanlarn cogu anlattkklarına uymuyor tekrar elinize sağlık.:) [hr] Hocam siz cm11 veya cm12 üzerine bi çalısma yapabilirmisiniz rica etsek. :)
  4. M

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final Hocam eline saglk super olmus ancak tek sorunum watsaptan mesaj gec geliyor watsapa girmeyince gelmiyor mesaj bu konuda bi fix onerebilirmisiniz
  5. M

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final Adamsın Serdar..... :)                                                                                                                                                   ---------TS----------
  6. M

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Anldm hocam saol ben ilk defa duyuyorum
  7. M

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Evet Wes
  8. M

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Art seçeneği calsmyor razor boşta RAM 450 civarlarında eline sağlık
  9. M

[PORT][4.4.2][ROM] *** LG G3 Rom By Dr.Razor™ ***

Hocam sar suresi hakkında bilgi mevcutmu
  10. M

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final Hocam ROM da RAM ne kadar dolu bilgi verme sansnz varmı acaba teşekkürler elinize sağlık
  11. M

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

Hocam sağlık uğraşmış yapmıssınızda sizden bir ricam olacak hocam bu romlarda ramı ben 60 asa görsem çok sevinecem boyle bi ROM ckacakmı yada boyle bi ROM varmı bi romda rastlamadım ram miktarı 60 bos hep 60 dolu en az.
  12. M

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe @Orochi usta katılıyorum
  13. M

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Kusura bakmayın hocam o yorumu kaçırmışım ben direk güncellenebilir diye tahmin ettim saol teşekkürler..
  14. M

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Hocam sa bu güncellemeyi direk kurabilsek süper ılurdu ya bize kurulmayan güncellemesini gönderiyorlar :/
  15. M

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe hocam su miuinin peşini bırakma tam destek versinler bize :)
  16. M

[4.4.2]General Mobile Discovery 2 Miui V6 Rom

Hocam sa descovery 1 içinde miui portlayp her hafta güncelleme verirsmisiniz çok teşekkür ler şimdiden ..