Arama sonuçlarınız

1. JRLejoyner

[PORT] [GENUINE LG UX 3.0] LG G3 Stylus Official Rom For GM Discovery

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Eline sağlık ustam, enfes gözüküyor :cool: - USB ile dosya paylaşımı yapılamıyor. - Cihaz kapalı konumdayken şarj olmuyor. (Şarj cihazını bağladığınızda kendi kendine açılıp öyle şarj oluyor.) Sadece bu ikisine sorun diyebiliriz gerisi...
  2. JRLejoyner

[MT6589]MERE ROM

Ustam eline sağlık çok iyi :)
  3. JRLejoyner

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

@outtime44 Öyle bir sorun yok bende de belli ki diğer arkadaşlardan da yok olsa yazarlardı Sağdan soldan bulduğun apk ları yüklersen yada reklam içeren yazılımları reklam çıkar sürekli Önerim iyi bir antivirüs indir reklamlı uygulamaları kendi gösterir (Dr.web pro önerim) Burada suçu...
  4. JRLejoyner

Discovery 1 isinma sorunu

Batarya iyi gidiyor Dolması uzun sürüyor ama kolay kolay bitmiyor Tweaks vs. ekledim şuan performans şarz iyi ama ısinma problemi yeni çıktı
  5. JRLejoyner

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

@Criver Saat widget adı linki ne varsa verirmisin
  6. JRLejoyner

Hangisi ve Neden?

Para olsa nexus 6 alırım ama yok
  7. JRLejoyner

Discovery 1 isinma sorunu

Fena ısındı discovery kışın tık yoktu şimdi durduğu yerde ısınıyor batarya çıkarıp bekletiyorum şarzda da çok ısınıyor yav :(
  8. JRLejoyner

Kilit ekranı sorunu

Gravty box dan kaynaklı diyorsan xposed dan gravty box u iptal et, tikini kaldır Telefonu yeniden başlat Gravity boxa girmeden önce verilerini sıfırla(grvty boxun) Sonra xposed dan tekrar onay ver yeniden başlat Ayarlarını yap gravity box dan bilmediğin şeylere dokunmadan, sorun devam...
  9. JRLejoyner

2.el discovery

16 GB Kişiye özel
  10. JRLejoyner

[OTA -STOCK] JB 4GB-16GB v6718

Teşekkürler :goodgrief:
  11. JRLejoyner

2.el discovery

350 ye arkadaşıma satıyorum Özel ROM yapıyorum ona :)
  12. JRLejoyner

[OTA -STOCK] JB 4GB-16GB v6718

Hocam stabil KitKat da denesek olurmu acaba ?