Arama sonuçlarınız

1. ReeLperesT

HTC Desire 816

Recovery moda alıp wipte data ve wipe cache yapın. Telefon açıldıktan sonra kurulum aşamalarında internet bağlantısını gerçekleştirmeden kurulumu tamamlayın.
  2. ReeLperesT

ROM YÜKLEME SORUNU

Büyük ihtimalle stock recovery ile yüklemeyi deniyorsunuz. Cihazınıza uygun custom recovery yüklemeniz gerekmektedir.
  3. ReeLperesT

General Mobile Discovery Siliniyor

Stock rom yüklemeniz yeterli olacaktır.
  4. ReeLperesT

Acer İconia A1-830 Tablet Yardım!

Stock romu yüklemeniz gerek. Fastboot rom bulabilirseniz yüklemek daha kolay olur.
  5. ReeLperesT

LG G2 D800,D801,D802,D802TR,D803,D805,LS980,VS980 .KDZ ile Stock Rom Yükleme

Konu içinde verdiğim indirme linkinde mevcut. AT&T klasörü içine bakmanız gerekiyor.
  6. ReeLperesT

[Flashlanabilir]Etab5-Dolby Atmos

StackPath buradan indirebilirsiniz.
  7. ReeLperesT

[PORT][Note7]TouchWiz For Note4 Stock Rom

Rica ederim iyi forumlar. (y)
  8. ReeLperesT

Telefona sınırsız erişim sağlamanın tek yolu root değildir. Pekala günümüzde rootsuz birçok cihaza yanlış yerlerden edinilmiş uygulamaların yüklenmesi sonucu sınırsız erişim sağlanabilir. Güvenilir kaynak ve bilinçli kullanım herşeyden önemlidir.
  9. ReeLperesT

GM ETAB 5 silinen seri numarasını nasıl geri getirebiliriz? (eski topic açılmıyor)

Merhaba, Asderdd forumda çevrimiçi olduğunda konuya cevap verecektir.
  10. ReeLperesT

Rootsuz olarak sadece tema ve launcher gibi çözümler üretilebilir. Ancak burada paylaşılan portlanmış bir işletim sistemi olduğu için daha kapsamlı bir çözümdür.
  11. ReeLperesT

GM Discovery ön kamera arızası

Hoparlör çıkış deliklerini toz kapatıyor olabilir. Eski bir diş fırçası ile o bölgeyi temizlemeyi deneyin. Yeni taktığınız hoparlörde bir sıkıntı yoksa fark edecektir. Bunun dışında yazılımsal olarak eğer TWRP yüklü ise ve çıkabilecek sorunları göze alıp çözüm geliştirebilecekseniz, forumumuzun...
  12. ReeLperesT

Sorunun çözülmesine sevindim. İyi günlerde kullanın eski canavarı :)
  13. ReeLperesT

Yedek alıp tekrar stock rom yükleyin yada sıfırlama yapın. Eğer donanımsal bir arıza yoksa düzelecektir.
  14. ReeLperesT

OnePlus 7 Pro Android 10'dan Android 9'a Düşürme

Baya kolaymış. Diğer firmalarda 50 takla atmak gerekiyor Android sürüm düşürme için. OnePlus'ı bu konularda takdir ediyorum.
  15. ReeLperesT

OnePlus 7/7Pro Bootloader Kilidi Açma

10 numara anlatım olmuş (y)
  16. ReeLperesT

!!!! Android Tablet Screen share problemi..

Google standart bir protokol üzerinden ekran paylaşım özelliğini kullanıyor. Yaşadığınız problemi tam olarak anlatır mısınız?
  17. ReeLperesT

[ROOT]OnePlus 7 Pro Klavye Boşluğunu Kaldırma

Teşekkürler :) Bana OnePlus aldığında faydalanırım anlatımdan :troll58:
  18. ReeLperesT

Yardım

Merhaba. Konu açmadan önce lütfen forumda arama yapınız. Android One 5 Plus Root & Recovery Gerekli tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
  19. ReeLperesT

general mobile

Teşekkürler. İlk müsait zamanda ilgileneceğim.