Arama sonuçlarınız

1. ReeLperesT

Pie Rom ve Miui 10 Hakkında

5-10 dk daha sabır :whistle:
  2. ReeLperesT

Pie Rom ve Miui 10 Hakkında

İyi geceler cümleten. Romun bugün paylaşılmama nedeni benim arkadaşlar. Teknik sorunlar sebebiyle bugüne yetiştirmedim. Hâlâ uğraşıyorum sabaha sorunları halletmiş olmayı umuyorum. Gerekli ayarlamalar (rom dışında) tamamlandığında Asderdd romu yayınlayacak. Gecikme için herkesten özür dilerim.
  3. ReeLperesT

GM 5 PLUS SEBEKE

Wi-fi ağına bağlandığızda cihaz mobil şebeke üzerinden internet bağlantısı gerektirmediği için ağ modunu değiştirir. Bulunduğunuz alanda 4G şebeke çekimi sağlıklı değilse hat kaybı yaşarsın. Mobil ağlar kısmından tercih edilen ağ türünü 3G öncelikli seçip deneme yapmanız gerekli.
  4. ReeLperesT

Arkadaşlar yardımcı olun lütfen

Dahili depolama alanı özel dosyalarınızın bulunduğu kısımdır. Oradaki belgelerinizi geri kurtarmak zor. Sizin sorun yaşadığınız alan sistem belleğine wipe atmış olmanızdan kaynaklı olarak cihazın çalışmasını sağlayacak herhangi bir rom yüklü olmamasından. Stock yada custom rom yükleyerek cihazın...
  5. ReeLperesT

İnternet Hakkında Lütfen Bakar Mısınız

Paket içeriğinde bunu belirtmişler. İlk aydan sonra gerçek hızınız olan 15mbit değerine sabitlenir hattınız. Speedtest sonucunda gördüğünüz hız kaybı modeminizin wifi dağıtım gücü, bulunduğunuz alanda ki wifi ağının kalabalığı ve çakışan wifi kanalları, bağlandığınız cihazın wifi performansı...
  6. ReeLperesT

Lg g2 kapanma ve baslama sorunu

Xposed sistemde köklü değişiklikler yapar. Eğer bir modül yüklendikten sonra hata alıyorsanız xposeduninstall zilini yükleyin tekrar rom kurma ve ayar yapma derdinden kurtulmuş olursunuz. Sim kart kaynaklı olacağını sanmıyorum, o kısımda bir hata olsa okumaz yada şebeke çekim problemi oluşturur.
  7. ReeLperesT

Box gerektirmeden halledebileceğinizi düşünüyorum. G2 yanımda değil uzun zamandır da kullanmıyorum. O yüzden birçok hatasını unuttum.
  8. ReeLperesT

LG lerde böyle bir durum var. Sakin olup cihazın tam kapandığından emin olun. Cihaza yüklü rom olmadığında sürekli olarak boot logoya atar kendini. Kapatma tuşuna basınca kendi kendine açılır. Cihaz tam kapandıktan sonra recovery tuşlarına basarak cihazı açın.
  9. ReeLperesT

ETAB5 Kalibrasyon Aracı Çalışmıyor!

Tam net bilgim yok en üstte ki kalın iki flexten biri olma ihtimali yüksek.
  10. ReeLperesT

ETAB5 Kalibrasyon Aracı Çalışmıyor!

Sorun kalibrasyon aracında değil. Büyük ihtimalle donanımsal bir sorun yaşıyorsunuz. Cihaz ekran algılamadığı için bu ekran modeline göre dosya ve klasörler boot esnasında oluşturulmuyor. Kalibrasyon aracının sağlıklı işlem yapması için bu bilgileri okuması gerek. Ara sıra çalıştığına göre...
  11. ReeLperesT

Sohbet hakkında

Sohbet kısmı artık aktif değil. Size özel bir durum yok.
  12. ReeLperesT

[OTA CAPTURE] [8.0] GM 5 Plus Kasım 2018 Güncellemesi

General mobile'a bak sen güncelleme de verirmiş :troll11: Emeğine sağlık. (y)
  13. ReeLperesT

OnePlus 5/5T/6/6T VoLTE + VoWiFi (TurkTelekom) Aktif Etme

Faydalı içerik ve emeğiniz için teşekkürler. Forum genelinde kısa zaman içinde genel bir düzenleme yapılacak.
  14. ReeLperesT

CarBoN ROM By SmiLeToLiFe

Konuda mevcut. Ekran görüntülerinin altında.
  15. ReeLperesT

GM 4G CUSTOM ROM ATARKEN KOMPLE EKRAN GİTTİ

Tek çözüm şuan için stock rom yüklemeniz olacaktır. EDL üzerinden stock rom yüklemeyi deneyin.
  16. ReeLperesT

[Port][MM]ColorOS 3.0 for Xiaomi Redmi Note3 Pro

Bilgisayar erişimim olduğu zaman paylaşırım. @neolaki
  17. ReeLperesT

Lenovo S6000-H formatting data ekranında resetliyor

Flashtool cihazı algılamadan işleme başlama yetkisi veriyorsa, işlemi başlatıp ondan sonra cihazı download modda bağlayın. Anlık görme ile discovery zamanında cihazı bu şekilde kurtarabiliyordum.
  18. ReeLperesT

@neolaki Pek umudum yok Oppo tarafından bu tutum devam edecektir. Umarım yurt dışında ki geliştiriciler ozip için tool geliştirir bizde kaldığımız yerden devam ederiz.
  19. ReeLperesT

@neolaki bu aralar yoğun bir dönem olduğu için ilgilenemiyoruz. Net olarak güncelleme gelecek yada gelmeyecek diyemem. Ayrıca kaynak cihaz da güncelleme almadığı için rom'un orijinali de beta olarak kaldı. Karışık bir durum. Diğer cihazlara .ozip uzantısı ile güncelleme verdiği için ne yazık ki...
  20. ReeLperesT

@neolaki romu flashladiktan sonra kate firmware yükleyip reboot edin. Her ihtimale karşı yedek alın.