Arama sonuçlarınız

1. ReeLperesT

Yanlışlıkla başka bir forumcuğa girdim gözlerim kanıyor :troll1:

Yanlışlıkla başka bir forumcuğa girdim gözlerim kanıyor :troll1:
  2. ReeLperesT

[EFSANE GERİ DONDÜ!]NOKİA P1-8

Nokia MS ile iş birliği yaparak kendini batırdı. MS nereye el atsa batırıp gidiyor :troll18:
  3. ReeLperesT

[EFSANE GERİ DONDÜ!]NOKİA P1-8

Hadi inşallah. Nokia güzel bir dönüş yapıp kendini kaybetmiş üreticilere tokat vurur umarım.
  4. ReeLperesT

GM 5 Plus MIUI 8 STABLE [PATCH ROM]

Konu içinde polemik yaratacak yorumlar yazmayın. Her elektronik cihaz farklı sorunlar çıkartabilir. Aynı bantta üretilmiş olsalar bile. Custom ROMlarda sorunların olması doğaldır. Bu işi profesyonel ekipler bile yapsada yazılımsal sıkıntılar çıkıyor. Destek veren kişilerin bu işi para...
  5. ReeLperesT

GM 5 Plus MIUI 8 STABLE [PATCH ROM]

Eline emeğine sağlık kanka ;)
  6. ReeLperesT

Forumda acilen düzeltilmesi gereken kısımlar

Öneriler için teşekkürler @LelouchViBritannia . Özel hayatımdan arta kalan zamanlarda elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum. Alternatif olarak ek bir tema yayınlanabilir. Şu aralar hiç vaktim kalmıyor desem yeridir, o yüzden kolaya kaçmayı düşünüyorum :emoji_upside_down:
  7. ReeLperesT

[YARIŞMA] TurkDevs Ödül Dağıtıyor!

Güzel bir yarışma olması dileğiyle herkese başarılar dilerim.
  8. ReeLperesT

Dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır :troll1:

Dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır :troll1:
  9. ReeLperesT

Kurcalayarak keşfetmeli :)

Kurcalayarak keşfetmeli :)
  10. ReeLperesT

Teşekkürler.

Teşekkürler.
  11. ReeLperesT

İnşallah :)

İnşallah :)
  12. ReeLperesT

Yorgun..

Yorgun..
  13. ReeLperesT

[ANA KONU] Film - Dizi Önerisi

Dizi olarak MR.ROBOT öneriyorum
  14. ReeLperesT

[DEV-Miui8]MİUİ V8.2 6.12.15 For GM Discovery

@gecko16300 iddia ettiğiniz dosyanın zip yolunu belirtiniz. Bizde bakalım ne kadar doğru ne kadar yanlış.
  15. ReeLperesT

E TAB 5 açılmıyor

Konu taşındı.
  16. ReeLperesT

[7.1] LG G2 AICP ROM

@canbotek Bootloader unlock gerekmez. 4.4.2 de root edip en güncel twrp sürümünü yuklemelisin. Rom flashlamadan önce uygun baseband flashlamalisin. Baseband uymazsa cihaz soft brick olur. Konu sahibi daha net bilgiler verecektir.
  17. ReeLperesT

[Redmi Note 3]Xiaomi Global Sürüm Bootloader Kilidi Açma %50 Hatası Kesin Çözüm

Cvp: RE: [Redmi Note 3]Xiaomi Global Sürüm Bootloader Kilidi Açma %50 Hatası Kesin Çözüm Ne kadar süre gerekir bilmiyorum. Kendi cihazımı bu şekilde açtım. @tigerkhan , daha önceden bl açma işlemi yapılmış bir hesapla 8.0.6.0 global sürümde buradaki işlemlerle birlikte sorunsuz halletti.
  18. ReeLperesT

[7.1] LG G2 AICP ROM

Teşekkürler. G2 elden çıkarttığım için deneyemiyorum. En memnun kaldığım aosp rom aicp olmuştu.
  19. ReeLperesT

[Redmi Note 3]Xiaomi Global Sürüm Bootloader Kilidi Açma %50 Hatası Kesin Çözüm

Cvp: RE: [Redmi Note 3]Xiaomi Global Sürüm Bootloader Kilidi Açma %50 Hatası Kesin Çözüm Bir iki gün bekleyin bl açma izni geldikten sonra. Mi sunucularına güncel hesap izinleriniz işlenmemiş.
  20. ReeLperesT

G2 D800 fast-food mode da kaldi

sbl1, boot, recovery, laf, rpm, tz partitionlari fastboot komutlarıyla telefona yükle büyük ihtimalle çözülür.