Arama sonuçlarınız

1. BlackEvil

[MOD][LG G2|D802] 5.0.2 Stock Lollipop

Pekela eksikleri ve çalışmayan taraflarınıda yazsaydınız keşke..
  2. BlackEvil

[Rom][D802]5.0.2 Stock Lolipop V30A Vodafone

RE: [Rom][Lg G2 D802]5.0.2 Stock Lolipop V30A Vodafone Eyvallah kardeşim saol hemen deniyorum ..
  3. BlackEvil

[ROM-EDIT] GidGat L By OROCHI

Arkadaşlar o şu bu romu denemekten bıkmadınızmı tek rom var bu rom :) tabi gitgat final android l degil alttaki stabil tam performans romdur..
  4. BlackEvil

[PORT-JB] CM10.2 By OROCHI™

Arkadaşlar cm için bu kadar heves yapmayın derim acıkcası hic bir halta benzemiyor adamlar night sürümü vermekten stabil versiyon vermeyi unuttular lg g2 aldım kurayım dedim pişman oldum bu kadar tak~lan rom görmedim acıkcası orjinal romu daha iyi tekefonun:)
  5. BlackEvil

LG G2 İçin Radyo (Rootsuz)

selamlar arkadaşlar bende sonunda lg g2 aldım neyse konuya gelecek olursak bu lg g2 lerde radyo bilindiği üzere eski ve etkili bir yöntemle bu işi çözme konusuna gelmek istiyorum vereceğim linkteki apk dosyası ile ister rootlu telefonuz olsun isterse rootsuz şekilde internetsiz bir şekilde...
  6. BlackEvil

CloudyG2 2.2

Ellerin der görmesin birde bence foruma lg g2 root ve recovrry bölümü açılmalı...:angel:
  7. BlackEvil

Telefon Tavsiyesi (Please!)

lg g2 candır..
  8. BlackEvil

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Orochi™ sen bir harikasın hocam umarım tüm testlerden olumlu bir yanıt alırsın şimdiden kolay gelsin..
  9. BlackEvil

Güncel Müzik Çalar Tavsiyeleri

tek gecerim albüm kapaklarını otomatik araması bulması equlayzır olsun yani kimse kusura bakmasın PlayerPro.
  10. BlackEvil

Sitemiz Yayın Hayatına Başlamıştır!

Site fena degil yalnız benim gördügüm bir iatek daha doğrusu yani bence masaüstü sayfasında olan son yazılan başlıklarında mobil siteye entegre edilmesi gerek bence tabi bu tür sistemlerde biraz sıkontı iş ama ek paketlerle yada htlm kodlar oraya entegre edilmeli neyse anladonız mevzuyu umarım...
  11. BlackEvil

[PORT][4-16] Gunner Rom (OneShot) + GravityBox Fix

RE: [PORT][4-16] Gunner Rom (OneShot) Bu rom jb - kitkatmkitkatmı?
  12. BlackEvil

[ROM-EDIT] GidGat L By OROCHI

Ellerine saglık hocam efsane romdur..