Güncel Müzik Çalar Tavsiyeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atakan58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

Atakan58

Original poster
Merhabalar

Ben Poweramp kullanıcısıyım.

power-amp-big-logo.png

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
 + 
 (4.50Tl)

Sizin kullandığınız müzik çalarlar neler? & Hangi müzik çalar uygulamalarını tavsiye edersiniz?

tek gecerim albüm kapaklarını otomatik araması bulması equlayzır olsun yani kimse kusura bakmasın PlayerPro.

Fatih Özkardeş' Alıntı:
b
unun indirme linki nerde acaba

(Ücretsiz)

(9.99Tl)

[img=100x100]https://lh4.ggpht.com/hsgltOIyRSugrh6MkQ-OEWo0BDunXQMe_l9oTPSNmwptOFYfkFGwphrUphC-5PnkejXR=w300-rw[/img]

Ttpod der susarim cunku muzik indirme muzik album kapa. Indirme sarki sozu indirme kendine ait equalizer (10tan yanlis hatirlamiyosam ortam yanki) equalizer yapamadinmi dogru duzgun baska kullanicilarin yaptigi equalizeri denersin her sarkiya ait equalizer ttpod uygulamasinin ozel temalari daha bussuru ozellikleri

Hocam ben de jetAudio plus apk kurdum ama albüm kapağı değiştiremiyorum. Albüm ismini yazıyorum sonuç çıkmıyor kapak arama yerinde nedendir?

ttpod ve jetaudio plus en iyisidir ama en çok roma geleni kullanırım romda yoksa jetaudio plus

DmXeR' Alıntı:
musiXmatch der susarım.  

+1  her ne kadar son zamanlarda kullanmasam da bir seneden fazladır kullandığım program tavsiye ederim