Arama sonuçlarınız

1. Eien®

S3 Brick Yardım(Çözüldü)

RE: S3 Brick Yardım Download moda geçiyor sorunsuz fakat bir türlü telefonu açan stock romu bulamadım
  2. Eien®

S3 Brick Yardım(Çözüldü)

RE: S3 Brick Yardım Biraz daha ayrıntılı bir şekilde anlatman mümkün mü ?
  3. Eien®

S3 Brick Yardım(Çözüldü)

RE: S3 Brick Yardım 1 tane stock rom buldum fakat kurduğumda açılmadı telefon cwm de gitti. Sizin bildiğiniz varsa link olarak atabilir misiniz?
  4. Eien®

S3 Brick Yardım(Çözüldü)

Arkadaşta s3 var cwm filan yukluydu. Telefonun yedeği olmadığı için orjinal haline çevirmek için internetten bulduğumuz tar dosyası ile odinden orjinal hale çevirmeye çalıştık fakat telefon açılmadı vede cwm gitti. Şuan telefon brick olmuş halde ve cwm diye birşey kalmadı telefonda. Çözme...
  5. Eien®

S3 Kamera Fix

Forumda bulunan s6 ve note 5
  6. Eien®

S3 Kamera Fix

Rom attıktan sonra kamera hata vermeye başladı internette araştırdım fakat kamera Fix bulamadım sizin bildiğiniz varsa atabilir misiniz?
  7. Eien®

Dokunmatik Çalışmama Sorunu S3?

Arkadaşta s3 var fakat dokunmatiği arasıra çalışıyor arasıra çalışmıyor diğer herşey sorunsuz. Bir yere gösterdik anakartta bi parça varmış 300 lira civari bi parça o yüzden oluyormuş, başka yere sorduk orasıda dokunmatik panel kısa devre yapıyordur filan dediler. Bu sorun ne yüzünden olabilir...
  8. Eien®

Rom Şişmesi?

Rom sisince ne yapılmalı romu en baştan mi kurmamız gerekiyor yoksa başka işlemler yapılıyor mu?
  9. Eien®

[KK][TR]MIUI V7 for Samsung Galaxy S3 (Güncel)

RE: [KK][TR]MIUI V6/V7 for Samsung Galaxy S3 (Güncel) Kullanmiyorum zaten
  10. Eien®

[KK][TR]MIUI V7 for Samsung Galaxy S3 (Güncel)

RE: [KK][TR]MIUI V6/V7 for Samsung Galaxy S3 (Güncel) Temalar bir sure sonra eski haline dönüyor nasıl halledebiliriz
  11. Eien®

[KK][5.7.5]MIUI 6 for Samsung S3 I9300

Google playde ki uygulamaları indirmeye kalktığımızda dahili hafıza da yer yok diyor ne yapmamız gerek
  12. Eien®

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Root explorer ile home.apk yi sd kartın anadizinize taşı sonra bu apkyi kur bu kadar
  13. Eien®

Whatsapp Mesaj Kaybolma Sorunu?

Peki rootlu olmayan bir cihaz için yapabileceğimiz birşey var mi
  14. Eien®

Whatsapp Mesaj Kaybolma Sorunu?

Arkadaşlar malum rom atınca whatsapp ta ki mesajların yarısı gidiyor 1-2 gün önceki mesajlar kalıyor bazen de komple gidiyor mesajlar. Programın içinden yedek almamıza rağmen neden gidiyor bu mesajlar gitmemesini nasıl sağlarız giden mesajları geri getirebilir miyiz ?
  15. Eien®

[UP][ART][4.4.2] HTC Style V2

Hocam tema değişmeme rağmen dialer ve rehber simgesi değişmiyor nasıl değiştirebilirim
  16. Eien®

[EFSANE]Frozen Lollipop Edition Rom v3.5 by NightyFrozen

RE: [EDIT][GÜNCELLENDİ]FrozeNNN Lollipop Edition Rom v3.5 Eline sağlık
  17. Eien®

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM Evet
  18. Eien®

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Şimdi baktım bende de aynı hatayı veriyor hocam
  19. Eien®

Flat Style Bar İndicators Satin Alma Yardim?

Önceden freedom ile bu uygulamayı alabilirken şimdi freedomla alamıyorum böyle bir hata veriyor. Uygulamaları guncelledigim halde aynı maalesef. Bu sorunun bi çözümü var mi yoksa başka uygulamalar ile alabiliyor muyuz pro sürümünü ?
  20. Eien®

[PORT]Htc One M8 Rom v1.1 by Incredible™ & Dr.Razor™

Elimde telefon olmadığı için roma bakamıyorum acaba biri bildirim çubuğunda ki kısayolların olduğu bölümü ss alıp atabilir mi